Ο Γιώργος Γιαννιάς μαζί με την  Όλγα Φαρμάκη στη χορευτική παράσταση της αγαπημένης του

Ο Γιώργος Γιαννιάς μαζί με την  Όλγα Φαρμάκη στη χορευτική παράσταση της αγαπημένης του

Κοινή εμφάνιση Γιαννιά – Παντελιδάκη στην παράσταση χορού του μοντέλου μαζί με την αδερφή της.

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη παράσταση χορού από το μοντέλο Ελευθερία Παντελιδάκη και την αδερφή της Γιώτα στην Ελευσίνα σε σχολή που διαθέτουν τα τελευταία χρόνια. Το παρόν έδωσε η φίλη τους Όλγα Φαρμάκη αλλά και ο αγαπημένος της Ελευθερίας, Γιώργος Γιαννιάς. Είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζονται κοινά σε ένα άκρως προσωπικό θέμα του μοντέλου που ασχολείται και προσπαθεί για πολλά χρόνια. Πάνω από τριάντα παιδάκια έδειξαν τις ικανότητές τους και οι καθηγήτριες τους Ελευθερία και Γιώτα αποδείχθηκαν αντάξιες αυτής της προσπάθειας που κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου. Το Queen.gr βρέθηκε εκεί και συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Η Ελευθερία Παντελιδάκη μας είπε: «Με τιμά που είστε εδώ, γιατί αυτές οι προσπάθειες συνήθως δεν έχουν δημοσιότητα και στήριξη. Προσπάθησα πολύ με την αδερφή μου και πιστεύω το αποτέλεσμα να ευχαρίστησε καταρχάς τον κόσμο που ήρθε εδώ αλλά και τις μαθήτριές μου. Βρέθηκαν εδώ αγαπημένα μου πρόσωπα και αυτό με ευχαρίστησε ιδιαίτερα».

Και η Όλγα Φαρμάκη συμπλήρωσε: «Μου αρέσει ο χορός και η γυμναστική. Δε θα μπορούσα να λείψω από την φίλη μου και από την πρώτη αυτή παράσταση. Και η Γιώτα είναι εξαιρετικό παιδί και ταλαντούχα σε αυτό που κάνει».