Teigen: Την κατηγόρησαν ότι είπε ψέματα κι έδειξε φώτος από το χειρουργείο

Πατούλια Κατερίνα
Teigen: Την κατηγόρησαν ότι είπε ψέματα κι έδειξε φώτος από το χειρουργείο

Οι φωτογραφίες είναι σκληρές

Δεν την πίστευαν και έφτασε στο σημείο να δείξει τις τομές της. Μιλάμε φυσικά για το πάλαι ποτέ μοντέλο και σύζυγο του πιο σέξι άντρα για το 2020, Chrissy Teigen που πριν ένα μήνα περίπου έβγαλε τα εμφυτεύματα στήθους που είχε για πάνω από μία δεκαετία.

Η 34χρονη Teigen αποκάλυψε πως μετά την επέμβαση στο στήθος υπήρξαν πολλοί άπιστοι που βλέποντας το στήθος της Influencer μετά την επέμβαση δεν πίστευαν πως έχει πραγματικά αφαιρέσει τα εμφυτεύματα.
Και η αλήθεια είναι πως βλέποντας την Teigen με μπικίνι για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, όπως αποκάλυψε και η ίδια, όλοι φαντάστηκαν πως πραγματικά κάτι δεν έγινε.

Και επειδή η Chrissy δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, απάντησε μα δύο stories Που τα λες και σοκαριστικά. Στο ένα βίντεο στόρι, η Teigen δείχνει τις ουλές από την επέμβαση στο στήθος της.



Στο δεύτερο, το πιο ωμό, βλέπουμε το ραμμένο στήθος αμέσως μετά την αφαίρεση. Η Teigen είπε χαρακτηριστικά:
Κάποιοι φίλοι επιμένουν να λένε στον κόσμο πως πραγματικά έβγαλα τα εμφυτεύματα γιατί κάποιοι δεν με πιστεύουν. Αυτές είναι οι ουλές μου.
Η πλαστική της Teigen έγινε όταν ήταν 20 και το έκανε κυρίως για την δουλειά της ως μοντέλο για μαγιό.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως όταν έκανε παιδιά και το στήθος της γέμισε με γάλα και μετά άδειασε από το γάλα, κατέληξε με ένα στήθος που δεν της άρεσε τελικά.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.