Η νέα φωτό της Μαρίας Μιχαλοπούλου μας απέδειξε πως είναι κορμάρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα φωτό της Μαρίας Μιχαλοπούλου μας απέδειξε πως είναι κορμάρα

Η αγαπημένη μας παίκτρια επέστρεψε

Ένα από τα κορίτσια που ξεχωρίσαμε από την προηγούμενη σεζόν του Greece’s Next Top Model ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου. Μπορεί να μην ήταν το φαβορί του παιχνιδιού, αλλά το outsider, όμως μας απέδειξε πως αν έχεις πείσμα και θέληση όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Και αυτό ακριβώς έκανε και η Μαρία, η οποία από τον πάγκο της λαϊκής που βοηθούσε την οικογένειά της, κατέληξε στο reality μοντέλων όπου και βγήκε τέταρτη στο διαγωνισμό. Η προσπάθειά της αυτή μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, και μέχρι στιγμής είναι από τις ελάχιστες κοπέλες που μας έχουν εντυπωσιάσει με την πορεία τους.

Η Μαρία έχει κάνει πολλές δουλειές και φωτογραφίσεις από τότε που βγήκε από το reality και τα αποτελέσματα αυτών, μας έχουν πραγματικά συνεπάρει. Κάθε της φωτογραφία είναι καλύτερη από την προηγούμενη και η εξέλιξή της είναι αν μη τι άλλο αξιοθαύμαστη. Στο Instagram account της μπορείς να δεις όλες αυτές τις δουλειές που έχει κάνει μέχρι στιγμής και να της αναγνωρίσεις, πως πραγματικά έχει δουλέψει για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Στην τελευταία της φωτογράφιση η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα «χρειαστήκαμε» γιατί ειλικρινά το αποτέλεσμα μας εντυπωσίασε τρομερά. Η Μαρία φωτογραφήθηκε με λευκό ολόσωμο μαγιό μαζί με ένα αγόρι μοντέλο και πάθαμε πλάκα με το κορμί της. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι παρόμοιο με μαγιό, όμως πραγματικά το κορμί της στη φωτογραφία αυτή είναι τρομερό.

Θυμόμαστε και ξέρουμε πόσο αδύνατη είναι η Μαρία και η φωτογραφία αυτή απλά μας τρέλανε. Έχει βρει την κατάλληλη γωνία λήψης, έχει βρει την ιδανική στάση σώματος και όπως θα δεις κι εσύ τα πόδια της δείχνουν τόσο ψηλά και μακριά που θυμίζει αν μη τι άλλο τη Σκλεναρίκοβα.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.