Τόνια Σωτηροπούλου: Για ακόμη μια φορά μας δείχνει πόσο sexy κορμί έχει

Τόνια Σωτηροπούλου: Για ακόμη μια φορά μας δείχνει πόσο sexy κορμί έχει

Έχει απίστευτο σώμα και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την ομορφιά της Τόνιας Σωτηροπούλου και να πει το κάθε τι αρνητικό για εκείνη; Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να προσάψει κάποιος για την όμορφη μελαχρινή ηθοποιό και γιατί να το κάνει άλλωστε;

Το κορίτσι του James Bond-στη μεγάλη οθόνη- έχει αυτό το κάτι που ζηλεύουν σε εκείνη πολλές γυναίκες. Κάθε ρόλος της είναι αξιοζήλευτος και η αύρα που εκπέμπει η ηθοποιός είναι μοναδική. Όσο για το ταμπεραμέντο και το στιλ της; Αποτελούν σίγουρα μοναδικό στοιχείο της γοητείας της.

Για ακόμη μια φορά η ηθοποιός μας άφησε άναυδες με την ομορφιά της αναδεικνύοντας με μια φωτογραφία το καλλίγραμμο σώμα της.

Με διάθεση καλοκαιριού και ορατή τη ξεκούραση στο πρόσωπό της, η Τόνια ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο instagram κάνοντάς μας να ζηλέψουμε-ας το παραδεχθούμε- τόσο τη θάλασσα πίσω της, όσο και το καλογυμνασμένο της σώμα.

Απολαμβάνοντας λοιπόν τις διακοπές της στην Ύδρα η μελαχρινή καλλονή πόσταρε την πιο sexy φωτογραφία της με ένα λευκό μπικίνι, κρατώντας ένα χρωματιστό παρεό στα χέρια της. Θα μπορούσε αυτή η φωτογραφία να αποτελέσει και έμπνευσή για το επόμενο post σου.

Δες την φωτογραφία που ανέβασε η Τόνια Σωτυροπούλου με μαγιό και προσπάθησε να μη τρελαθείς!