«Προσπαθώ εδώ και χρόνια να πάρω διαζύγιο από την Kim»: Το νέο ξέσπασμα του Kanye

97 SHARES

Ο star συνεχίζει την επέλασή του στο Twitter. 

Ότι ο Kanye West δεν είναι και στα καλύτερά του το γνωρίζουμε. Ότι τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει κάπως ξεφύγει, πόσο μάλλον και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για Πρόεδρος της Αμερικής, είναι κι αυτό γνωστό. Βέβαια από χθες, ο διάσημος τραγουδιστής, το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και όλος ο κόσμος μιλάει για τα απίστευτα και προκλητικά του tweets, τα οποία μακάρι να ξέραμε αν είναι αλήθεια ή όχι!

Φαίνεται λοιπόν ότι και το χθεσινό βράδυ ήταν ανήσυχο για τον Kanye, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί και πάλι με το αγαπημένο του Twitter, κάνοντας την μία δήλωση μετά την άλλη.

«Προσπαθώ να πάρω διαζύγιο από την Kim από τότε που γνώρισε τον ράπερ Meek Mill, στο ξενοδοχείο Waldorf», έγραψε υπονοώντας μάλλον ότι ανάμεσα στη σύζυγό του και τον Mill υπήρξε κάποιο… ειδύλλιο; Συνεχίζει φυσικά, με την αγαπημένη του πεθερούλα την οποία και αποκαλεί Kris Jong-Un (εντάξει γελάσαμε λίγο) κατηγορώντας τη για απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους μαύρους.

Από την πλευρά τους μάνα και κόρη, δήλωσαν ότι είναι συντετριμμένες με τη συμπεριφορά του Kanye, ενώ εκείνος απάντησε ότι οι δηλώσεις τους έγιναν χωρίς την έγκρισή του και ότι δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή από μία σύζυγο.

Ολοκλήρωσε το παραλήρημα με την υποψηφιότητά του, μιας και προβληματίζεται τελικά για το αν θα «κατέβει» ενώ είχε πει πως δεν θα το κάνει, ενώ άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο για το 2024! Μάλιστα σε ένα από τα ελάχιστα tweets που δεν διέγραψε, υπέγραψε ως… «Μελλοντικός Πρόεδρος»!!!

Αναμένουμε τη συνέχεια με αγωνία.

97 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ