Συγκινεί η Kim Kardashian: «Σπάει» τη σιωπή της για το πρόβλημα του Kanye

Πατούλια Κατερίνα
Συγκινεί η Kim Kardashian: «Σπάει» τη σιωπή της για το πρόβλημα του Kanye

Τι ζητά από τον κόσμο η Kim Kardashian

Mετά από ημέρες ακατάληπτων tweets στα οποία ο Kanye Wast κατηγορεί την σύζυγό του Kim Kardashian για όλα και αφού ο ίδιος ο ράπερ έχει υποστηρίξει πως ζητά επίμονα διαζύγιο από την τηλεοπτική περσόνα πολλά χρόνια τώρα, ήρθε η στιγμή που η 39χρονη Kim πήρε την απόφαση να μιλήσει για το τι συμβαίνει στην οικογένειά της αυτήν ακριβώς τη στιγμή.

Η Kim μέσα από τρία διαφορετικά stories είπε την αλήθεια της οικογένειάς της και συγκίνησε, με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο.

Η ανακοίνωσή της ουσιαστικά ξεκινά τονίζοντας το πρόβλημα διπολικής διαταραχής που αντιμετωπίζει ο Kanye -πιο έντονα από ποτέ αυτή τη στιγμή- και αναφέρει:

«Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Κanye πάσχει από διπολική διαταραχή. Όποιος πάσχει από την ασθένεια αυτή ή έχει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο ασθενή, ξέρει πόσο απίστευτα περίπλοκο και επώδυνο είναι να το καταλάβεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημοσίως για το πώς αυτό μας επηρέασε στο σπίτι, επειδή είμαι πολύ προστατευτική για χάρη των παιδιών μας και (σέβομαι) το δικαίωμα του Kanye στην ιδιωτικότητα όταν πρόκειται για την υγεία του. Αλλά σήμερα, αισθάνομαι ότι πρέπει να το σχολιάσω λόγω του στίγματος και των παρανοήσεων σχετικά με την ψυχική υγεία. Εκείνοι που κατανοούν την ψυχική ασθένεια ή ακόμη και την καταναγκαστική αυτή συμπεριφορά, γνωρίζουν ότι η οικογένεια είναι ανίσχυρη εκτός αν το μέλος που πάσχει από την ασθένεια είναι ανήλικο. Άτομα που δεν ξέρουν, μπορεί να κρίνουν πιο εύκολα και να μην καταλαβαίνουν ότι ο ίδιος ο άνθρωπος πρέπει να συμμετάσχει στη διαδικασία λήψης βοήθειας, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούν να τον βοηθήσουν τόσο η οικογένεια όσο και οι φίλοι του», τονίζει η Kim που στην συνέχεια εξηγεί τα καλά στοιχεία του αγαπημένου της:



«Κατανοώ ότι ο Kanye υπόκειται κριτικής επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ενέργειές του κατά καιρούς μπορεί να προκαλέσουν έντονες απόψεις και συναισθήματα. Είναι ένα λαμπρό αλλά περίπλοκο άτομο που υπό την πίεση του να είναι καλλιτέχνης και μαύρος, βιωνόντας παράλληλα και την οδυνηρή απώλεια της μητέρας του, πρέπει να αντιμετωπίσει επίσης την πίεση και την απομόνωση, που εντείνεται από τη διπολική διαταραχή του. Όσοι είναι κοντά στον Κanye ξέρουν την καρδιά του και καταλαβαίνουν ότι τα λόγια του μερικές φορές δεν ταιριάζουν με τις προθέσεις του. Το να ζει με διπολική διαταραχή δεν μειώνει ούτε ακυρώνει τα όνειρά του και τις δημιουργικές του ιδέες, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα ή μη επιτεύξιμα μπορεί είναι για ορισμένους. Αυτό είναι μέρος της ιδιοφυΐας του και όπως όλοι έχουμε δει, πολλά από τα μεγάλα όνειρά του έχουν γίνει πραγματικότητα«, τονίζει η Kim που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον ράπερ και έχει ζήσει στο πλευρό του μια μεγάλη αγάπη.

Κι εκεί έρχεται η παράκληση της Kim προς τον κόσμο και τα media με την ελπίδα να ξεπεράσει την καταιγίδα αυτή η οικογένειά της: