O Ryan Reynolds ξεκαθάρισε το αν θα κάνει και τέταρτο παιδί

Πατούλια Κατερίνα
O Ryan Reynolds ξεκαθάρισε το αν θα κάνει και τέταρτο παιδί

Το θέμα είναι ότι η Blake Lively δεν φαίνεται να συμφωνεί

Πριν δέκα χρόνια, η ταινία Buried είχε προκαλέσει αίσθηση και μας είχε κάνει να δούμε τον Ryan Reynolds με άλλο μάτι!

Για τα δέκα χρόνια από το Buried, ο διάσημος ηθοποιός που πλέον τον έχουμε ταυτίσει με τον Deadpool, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram κι έγραψε χαρακτηριστικά:

Πριν τον Deadpool ήμουν ηθοποιός. Ένα από τα αγαπημένα μου projects ήταν η ταινία Buried, και πλέον θα την βρείτε στο Hulu! 10 χρόνια μετά και κρατάει γερά, παρότι δεν έχουμε κάποια επιθετική τοποθέτηση προϊόντος, έγραψε ο Ryan για να δεχτεί ένα πρωτότυπο σχόλιο από την αγαπημένη του Blake Lively.

«Νομίζω πως αυτό με κατέστησε έγκυο», αστειεύτηκε η Blake αλλά η απάντηση του Ryan ξεκαθάρισε μια για πάντα το αν το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους:


https://www.instagram.com/p/CC9eTO3JFLe

«Θα λείπω από το γραφείο από τις 22 Ιουλίου για την μέση του για πάντα και πάντα. Αν χρειάζεστε βοήθεια κατά την απουσία μου, επικοινωνήστε με κάποιον, οποιοδήποτε, αλλιώς θα σας απαντήσω όσο το δυνατό πιο σύντομα, για την μη πιθανή επιστροφή μου, ευχαριστώ».

Το τρολάρισμα ειδικά στα social media είναι κάτι που λατρεύει το δημοφιλές ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες. Βρε λες η Blake να θέλει και γιο;