Έχεις δει πώς είναι σήμερα η σενιόρα Σούλα από τις Σαββατογεννημένες;

Έχεις δει πώς είναι σήμερα η σενιόρα Σούλα από τις Σαββατογεννημένες;

Το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιαστείς

Πολλές σειρές έχουν περάσει κατά καιρούς από την Ελληνική τηλεόραση. Σειρές που μας έκαναν να κλειστούμε στα σπίτια μας και να απολαύσουμε τα επεισόδια και τους χαρακτήρες τους μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Όλες αυτές οι παραγωγές που λατρέψαμε είχαν ένα κοινό μεταξύ τους: Σου έμειναν ακόμα κι αν περνούσαν χρόνια. Τόσο, που νοσταλγικά μέχρι σήμερα αναπολούμε πολλές και βάζουμε ορισμένες σκηνές να παίζουν και να ξαναπαίζουν στις οθόνες μας για να ξεκαρδιζόμαστε με τις ατάκες τους.

Ποιος θα ξεχάσει ποτέ τις Σαββατογεννημένες. Πρόκειται για άλλη μία σειρά που ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και συνέλεξε ένα cast που μπορούσε να απογειώσει τον κάθε διάλογο που είχε γραφτεί στο σενάριο. Εξ ου και θυμόμαστε απέξω μέχρι και γραμμές των ηθοποιών και ειδικά στιχομυθίες μεταξύ Χοσέ και σενιόρα Σούλα.

Το δίδυμο ήταν πραγματικά αχτύπητο. Θέλαμε να τους δούμε μαζί ακριβώς επειδή ξέραμε ότι ήταν εγγύηση στο γέλιο που θα ερχόταν στη συνέχεια και ποτέ δεν πέφταμε έξω.

Την ιδιοκτήτρια του τουριστικού μαγαζιού ανέλαβε να ενσαρκώσει η ταλαντούχα Ράνια Σχίζα, η οποία στη συνέχεια έπαιξε και σε άλλες επιτυχημένες παραγωγές, όπως Μαζί Σου και Λατρεμένοι Μου Γείτονες.

Το απίστευτο είναι ότι η ηθοποιός όσο περνούν τα χρόνια μικρές διαφορές έχει στην εξωτερική της εμφάνιση, αφήνοντάς μας να απορούμε με το πόσο διακριτικά έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις φωτογραφίες των τελευταίων ετών και θα καταλάβεις.

DPG Network