Harry & William: Νέες αποκαλύψεις για την πραγματική σχέση μεταξύ τους

Harry & William: Νέες αποκαλύψεις για την πραγματική σχέση μεταξύ τους

Μήπως η ρήξη μεταξύ των δύο αδερφών έχει ήδη έρθει;

Η βασιλική οικογένεια πάντα είχε κάποιο σκάνδαλο να ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια της ζωής της. Πτώσεις βασιλιάδων, αναλήψεις ευθυνών από τους νεότερους, παραιτήσεις, απόπειρες δολοφονιών, και πολλά άλλα, σου έρχονται εύκολα σε έναν πρόχειρο απολογισμό, όταν σκέφτεσαι το Παλάτι. Πολύ πρόσφατα, είχαμε την παραίτηση από τα βασιλικά καθήκοντα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Το ζευγάρι, από τη μία, σίγουρα σόκαρε το κοινό, αφού τέτοιες αποφάσεις δε συνηθίζονται στους royals, πέρα από μεμονωμένες εξαιρέσεις.

Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους πάντα διέφεραν από τους υπόλοιπους. Ο Harry είχε διαφορετική νοοτροπία ακόμα και από τον αδερφό του, William, και πήγαινε περισσότερο προς τη στάση ζωής της μαμάς του. Φαινόταν να θέλει μια ζωή πιο απλοϊκή, χωρίς όλα τα συνεπακόλουθα της βασιλικής. Με τούτα και μ’ εκείνα, πλέον, το ζευγάρι ζει στην Αμερική με τον μικρό του γιο, Archie, και όποτε τους βλέπουμε δείχνουν πιο χαλαροί κι ευτυχισμένοι από ποτέ.




Τι γίνεται, όμως, πίσω στο Kensington; Πώς πήρε την όλη κατάσταση ο πρίγκιπας William; Ο royal editor του Αμερικανικού Harper’s Bazaar, Omid Scobie, και η royal correspondent Carolyn Durand θα κυκλοφορήσουν ένα νέο βιβλίο, ονόματι Finding Freedom, στο οποίο αναφέρονται στα γεγονότα σχετικά με τη Meghan και τον Harry και το πώς εξέλαβε ο William την ιστορία.

«Ο William παρέμεινε αναστατωμένος που τα ιδιωτικά θέματα της οικογένειας βγήκαν στη δημοσιότητα από το ζευγάρι. Δεν είναι θυμός. Είναι πληγωμένος»

«O William ήταν πέρα από χαρούμενος να αφήσει τα πράγματα στο προσωπικό. Αναφέρθηκε ότι είπε σε έναν φίλο: ‘Έχω αγκαλιάσει τον αδερφό μου σε όλη μας τη ζωή και δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε διαφορετικές οντότητες’»