Ακόμα μία σκληρή αλήθεια για την Angelina Jolie μόλις έγινε γνωστή

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα μία σκληρή αλήθεια για την Angelina Jolie μόλις έγινε γνωστή

Ακόμα ένα αρνητικό της Angelina

Στο μάτι έβαλε και πάλι η εφημερίδα The Globe την Angelina Jolie. Όπως φαίνεται τόσο η Jolie όσο και τα έξι παιδιά της δεν είναι αυτό που λες οι καλύτεροι γείτονες στον κόσμο, τουναντίον δηλαδή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καραντίνα έχει κάνει τα πράγματα δύσκολα και μια ολόκληρη γειτονιά υποφέρει από τις φωνές της Jolie και των παιδιών της. Παρά την τεράστια έκταση την οποία καλύπτει το σπίτι στο οποίο μένει η ηθοποιός μετά τον χωρισμό από τον Brad Pitt, Οι φωνές και η φασαρία από την Jolie είναι άκρως ενοχλητική. Ο θόρυβος ταξιδεύει και τόσο η σταρ όσο και τα παιδιά της δείχνουν ασέβεια.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει επιμένει πως όλοι κάνουν υπομονή αλλά η ίδια η ηθοποιός απαντά στο δημοσίευμα χαρακτηρίζοντάς το ψευδές και τονίζοντας πως μια κατοικία 24,5 εκατομμυρίων που είναι περιτριγυρισμένη από δέντρα, δεν θα επέτρεπε τον θόρυβο να φτάσει πουθενά, ακόμα κι αν αυτός υπήρχε.

Aξίζει να πούμε βέβαια πως η ίδια εφημερίδα υποστήριζε πριν λίγο καιρό πως και ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle ενοχλούσαν με το προσωπικό ασφαλείας τους την γειτονιά στην οποία έμεναν.

Η Jolie έχει κάνει εξαιρετικά σπάνιες εμφανίσεις εν μέσω καραντίνας στις ΗΠΑ και φοράει πάντα προστατευτική μάσκα ενώ έχει στο πλευρό της κάποιο από τα παιδιά της.