Η Δανάη Παππά τρόλαρε τον εαυτό της για αυτά τα γυαλιά ηλίου

Η Δανάη Παππά τρόλαρε τον εαυτό της για αυτά τα γυαλιά ηλίου

Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει

Η Δανάη Παππά έχει έναν εξαιρετικό λογαριασμό στο Instagram. Αυτός είναι γεμάτος αναρτήσεις, είτε μιλάμε για φωτογραφίες είτε για βίντεο, και περιλαμβάνουν κάθε τι που την αφορά. Θα είναι κάτι πολύ απλό, όπως μία εντυπωσιακή selfie; Ίσως οι στιγμές που απολαμβάνει με το αγαπημένο της κατοικίδιο; Το σίγουρο είναι ότι κάτι θα βρει κάποια στιγμή που να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου και να γεμίσει το προφίλ της με περισσότερα likes.

Υπάρχουν και οι άλλες φορές, όμως, που δε βλέπουμε την αντίδραση του κοινού, αλλά εύκολα μπορούμε να τη φανταστούμε. Στα stories, δηλαδή, γίνεται κάτι τέτοιο. Ειδικά όταν αυτά έχουν να κάνουν με αυτοτρολάρισμα κάποιου για κάτι που μπορεί να του συνέβη.

Τι συνέβη τώρα με τη Δανάη. Η ηθοποιός πρόβαρε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, αλλά το θέαμα μάλλον δεν ήταν της αρεσκείας της. Μόλις είδε τον εαυτό της στην κάμερα, άρχισε να τρολάρεται και μαζί και τη φίλη της που της έλεγε πόσο στιλάτο σχέδιο είναι.

Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτα ξεκαρδιστικό και κατέληξε με την ηθοποιό να κλαίει από τα γέλια μπροστά στην εικόνα της από το πόσο αστεία τη θεωρούσε. Εμείς, πάντως, μπορεί και να συμφωνούμε με τη φίλη της.

Δες