H star απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της

H star απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της

Ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Όταν το Hollywood έχει αφίξεις celeb μωρών είναι μεγάλο νέο. Όλοι οι fans βρίσκονται συντονισμένοι για τα updates και για κάθε τι που μπορεί να δώσει το παραμικρό στοιχείο σχετικά με το γεγονός. Όσο περνάνε τα χρόνια, όμως, τόσο περισσότερο οι διάσημοι προσπαθούν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη και την άφιξη ενός νέου μωρού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και ξαφνικά είτε αποκαλύπτεται μία φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είτε το ίδιο το μωρό όταν έχει ήδη γεννηθεί.

Το ζευγάρι που καλωσόρισε τώρα το μωρό του, πάντως, δεν ανήκει σε αυτήν την περίπτωση. Η χαρούμενη μαμά μοιραζόταν συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το κοινό της ήταν πλήρως ενημερωμένο βήμα-βήμα για όλη την περίοδο που διήρκησε η κύηση. Συχνά ανέβαιναν αναρτήσεις, στις οποίες η ίδια πόζαρε με τη φουσκωμένη της κοιλιά που γέμιζαν με εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Χθες, όμως, η μεγάλη στιγμή ήρθε και η διάσημη σταρ κράτησε στην αγκαλιά της το αγοράκι της, όπως μας ανακοίνωσε μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας, παράλληλα, την ευτυχία της για το γεγονός.

Ο λόγος για την 36χρονη σταρ του WWE και του Total Bellas, Nikki Bella, που υποδέχτηκε μαζί με τον Dancing with the Stars pro, Artem Chigvintsev, το πρώτο τους παιδί.




Η φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα βρίσκεται στην παρακάτω gallery.