Η Ελισάβετ έσπασε το πρωτόκολλο για τη Meghan και δεν το κατάλαβε κανείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ελισάβετ έσπασε το πρωτόκολλο για τη Meghan και δεν το κατάλαβε κανείς

Ξέρεις πότε συνέβη;

Πριν από μερικές μέρες, πέντε για την ακρίβεια η Meghan Markle είχε τα γενέθλιά της και μέσα από το μικρό αφιέρωμα που της ετοιμάσαμε και μπορείς να δεις εδώ, θα διάβασες πως όταν η πρώην ηθοποιός παντρεύτηκε με τον Harry έγινε η αγαπημένη της βασίλισσας Ελισάβετ. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της η βασίλισσα και την εκτίμησή της ως προς την αγαπημένη της Meghan τα είχε δείξει πολύ πριν παντρευτούν.

Ήταν πέντε μήνες πριν από τον βασιλικό γάμο, όταν η Ελισάβετ έσπασε για χάρη της Meghan Markle το βασιλικό πρωτόκολλο και δεν το κατάλαβε ποτέ κανείς. Η δούκισσα του Sussex βρέθηκε μαζί με την βασιλική οικογένεια τα Χριστούγεννα του 17’, πηγαίνοντας μάλιστα μαζί τους στη λειτουργία στο Sandrigham, πέντε μήνες πριν παντρευτεί. Η πρόσκληση αυτή της Ελισάβετ σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Phil Dampier, θεωρείται ως παράβαση του πρωτοκόλλου.

Ο κ. Dampier έκανε τα σχόλια μετά την κυκλοφορία των δικαστικών εγγράφων ως μέρος της νομικής αγωγής της Meghan εναντίον της Associated Newspapers, του εκδότη της MailonSunday και MailOnline, στα οποία ισχυρίζεται ότι ένιωθε «απροστάτευτη» από τη βασιλική οικογένεια όταν ήταν έγκυος. Συγκεκριμένα είχε πει στη Telegraph: «Νομίζω ότι η βασίλισσα πρόκειται να στεναχωρηθεί απόλυτα από αυτό. Θα το αντιμετωπίσει, αλλά θα νιώσει απεγνωσμένα προδομένη.

Έσπασε το πρωτόκολλο για να καλέσει τη Meghan τα Χριστούγεννα στο Sandringham προτού παντρευτούν και το ζευγάρι κατέληξε με ένα όμορφο σπίτι πολλών εκατομμυρίων λιρών στη μέση του Windsor Great Park. Κάποιοι θα αναρωτηθούν: τι περισσότερο ήθελαν;»

Η Meghan εμφανίστηκε με τη βασιλική οικογένεια για την παραδοσιακή λειτουργία των Χριστουγέννων το 2017, μόλις ένα μήνα μετά αφού εκείνη και ο Harry ανακοίνωσαν τoν αρραβώνα τους.

Στη συνέχεια παντρεύτηκαν σε μια θεαματική τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου τον Μάιο του 2018. Μήπως η Meghan έχει κι εκείνη κάπου άδικο; Για να δούμε θα διαψευστεί κάτι από όλα αυτά στη βιογραφία τους;