Brooke Shields: Στα 55 της έχει αυτο το κορμί!

Brooke Shields: Στα 55 της έχει αυτο το κορμί!

Δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τη «Γαλάζια Λίμνη» εδώ που τα λέμε. 

Όταν τα 50 είναι τα δεύτερα...30, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι η κρίση της ηλικίας-ιδίως μετά τα πρώτα «άντα»- είναι ένα συχνό φαινόμενο που ρίχνει ψυχολογικά πολλές γυναίκες, φαντάσου τι γίνεται μόλις πατήσεις τα...50. Πάλι καλά υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω όπως η Brooke Shields, που μας εμψυχώνουν και βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς κόμπλεξ.

Η Brooke Shields είναι το τρανταχτό παράδειγμα, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση. Η ηθοποιός παρά τα 55 της χρόνια δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκτεθεί στον φακό, να αναδείξει το σώμα της και να χαρεί την κάθε στιγμή όπως ακριβώς αρμόζει σε κάθε περίσταση. Το κορίτσι της Γαλάζιας Λίμνης, είναι το τρανό παράδειγμα ότι τα χρόνια δεν έχουν καμία απολύτως σημασία όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου κι αν μας ρωτάς, δεν έχει να φοβάται τίποτα μιας και «βάζει κάτω» πολλές τριαντάρες.

Η Brooke, δείχνει πανέμορφη σε όλες της τις φωτογραφίες εκείνες όμως με μαγιό είναι οι αγαπημένες μας. Παρ' όλα αυτά φαίνεται ότι έχει βρει το μαγικό φίλτρο της επιτυχίας το οποίο σίγουρα την κάνει να νιώθει τόσο καλά με τον εαυτό της. Μη ξεχνάς ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι είναι καλύτερα από ποτέ παρά την ηλικία της και η γυμναστική έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στη ψυχολογία της, όσο και στο άψογο σμιλεμένο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/CDJkgE_gKEi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έπειτα από μια ανάρτηση της στο instagram, τα παραπάνω έγιναν αντιληπτά και όχι μόνο αυτό, αλλά μας άφησε άφωνες με τις άψογες αναλογίες της και την αυτοπεποίθηση που διαθέτει. Χαίρεται το καλοκαίρι και φορώντας ένα μαύρο sexy ολόσωμο μαγιό, κάνει την πιο fun βουτιά. Στο video που ανέβασε δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ. Πάντως και εμείς αν ξεκινούσαμε την εβδομάδα μας με βουτιές στη θάλασσα θα ήμασταν τόσο ενθουσιασμένες όσο εκείνη.