Καλοπιάνει την Meghan Markle το Παλάτι: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια

Πατούλια Κατερίνα
Καλοπιάνει την Meghan Markle το Παλάτι: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια

Ευχές από την Kate, τον Κάρολο και την ίδια τη βασίλισσα

Τα 39α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Meghan Markle στην μακρινή Καλιφόρνια παρέα με τον γιο της Archie, τον πρίγκιπα Harry και την μαμά της Doria Ragland.

Σε μια χρονιά που δεν την λες και εύκολη, η δούκισσα του Sussex θα σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη από ποτέ, απαλλαγμένη από βασιλικά καθήκοντα, πρωτόκολλα και έριδες πίσω από κλειστές κουρτίνες και θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στα 40, πιο ελαφριά και πιο γελαστή.

Κι επειδή ο λογαριασμός του Sussex Royal στο Instagram παραμένει ενεργός μετά το Megxit, είχαμε μεγάλη περιέργεια να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει το Παλάτι τα πρώτα γενέθλια της Markle μετά την απόφαση του Harry και της ίδιας να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

Πρώτος ο λογαριασμός του Kensington που χειρίζεται ο William με την Kate Middleton έστειλε ευχές, ακολούθησε ο λογαριασμός της βασίλισσας The Royal Family καθώς και ο λογαριασμός του πρίγκιπα Κάρολου, Clarence House. Και οι τρεις λογαριασμοί έγραψαν μια διαφορετική ευχή την οποία συνόδευσαν από μια διαφορετική φωτογραφία.



Τα τρια posts έχουν κάτι κοινό. Δες τα γενέθλια ποστς παρακάτω