Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτούς θα δούμε στη νέα της εκπομπή

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτούς θα δούμε στη νέα της εκπομπή

Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βλέπουμε την Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πιο συχνά, αφού έχει πάρει νέα εκπομπή στο SKAI με τίτλο «Love it». Η ξανθιά εκρηκτική παρουσιάστρια που πολλοί παρομοιάζουν με την Ελένη Μενεγάκη, έχει υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι και πλέον συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι ετοιμασίες για την προετοιμασία της εκπομπής της.

Η Ιωάννα όμως δεν θα είναι μόνη της στην εκπομπή αυτή, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τα δοκιμαστικά για τους ανθρώπους που θα την πλαισιώνουν. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης στο «Καλοκαίρι #Not» ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας, ο Μάνος Μαγιάτης έχει κλείσει και θα βρίσκεται στην εκπομπή, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως στην εκπομπή της Ιωάννας, Love It, θα βλέπουμε και τον δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από το «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και θα έχει παρουσία τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες αναζητούν και μία γυναίκα, με αρκετά γνωστά ονόματα να έχουν περάσει από casting.