Το αντίο των Koza Mostra στον Αγάθωνα (photo)

Πατούλια Κατερίνα
Το αντίο των Koza Mostra στον Αγάθωνα (photo)

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού ρεμπέτη

Αργά χθες το απόγευμα, (5/8/2020) έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη που όλοι αγαπήσαμε το 2013 μέσα από την συμμετοχή του στη Eurovision μαζί με το συγκρότημα Koza Mostra. Ο διάσημος ρεμπέτης από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, από ανακοπή καρδιάς.

Πρόσφατα, ο Αγάθωνας είχε κάνει εμφάνιση έξω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου με ρεμπέτικους ρυθμούς ευχαρίστησε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη που έδωσαν κόντρα στον κορωνοϊό. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής και συνθέτης δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Νέοι και μεγαλύτεροι λάτρεψαν την εμφάνιση του Αγάθωνα στη Eurovision, το 2013 όταν αποδέχθηκε την πρόσκληση του συγκροτήματος Κόζα Μόστρα και του Ηλία Κόζα και βγήκε στην σκηνή στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι "Alcohol Is Free". Οι Ευρωπαίοι αγάπησαν τον Αγάθωνα και χάρισαν στην ελληνική συμμετοχή την πρόκριση αρχικά στον τελικό του θεσμού και την έκτη θέση αμέσως μετά.



Όπως είναι φυσικό, η είδηση του θανάτου του Αγάθωνα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους Koza Mostra. Το συγκρότημα με μια ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε τον ρεμπέτη.