Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έτσι είναι το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη (photo)

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έτσι είναι το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη (photo)

Η φωτογραφία πάντως δεν μαρτυρά ότι γέννησε μόλις πριν 3 μήνες.

Πρόσφατα η πανέμορφη παρουσιάστρια έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και η χαρά της δεν περιγράφεται. Αν και το σώμα της έχει ταλαιπωρηθεί μετά τις εγκυμοσύνης καταφέρνει να δείχνει γοητευτική και αψεγάδιαστη. Το χρονικό διάστημα μάλιστα από την τελευταία εγκυμοσύνη της Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι μόλις 3 μήνες πριν και με την φωτογραφία που ανέβασε στα social media, αν δε στο λέγαμε εμείς, δε θα το καταλάβαινες με τίποτα.

Πάντα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της η μελαχρινή καλλονή πλημμυρίζει τα social media με χρωματιστές και γεμάτες αγάπη φωτογραφίες, αγκαλιά με τα μωράκια της και τον άντρα της. Κατάφερε και έχασε στο άψε- σβήσε τα κιλά της εγκυμοσύνης και πραγματικά οι φωτογραφίες της δε μαρτυρούν στο ελάχιστο ότι γέννησε πρόσφατα το δεύτερο της παιδάκι.

Στο προσωπικό της προφίλ στο instagram πάντως υπάρχει μια σειρά φωτογραφιών με εκείνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα σε χαρούμενες στιγμές τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ντρέπεται να μας δείξει το σώμα της. Στη τελευταία δε φωτογραφία που πόσταρε είναι πραγματικά πανέμορφη.

Χωρίς περιττά φίλτρα, μόνο με το χαμόγελό της και το μπλε της θάλασσας, η Φλορίντα ποζάρει και το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι μια κούκλα! Φορώντας ένα εντυπωσιακό φλοράλ ολόσωμο μαγιό ποζάρει στη κάμερα όλο νάζι και πραγματικά απορούμε! Πώς είναι δυνατόν να έχει ένα τέτοιο άψογο σώμα έπειτα από δύο εγκυμοσύνες και μάλιστα με την πιο πρόσφατη 3 μήνες πριν.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες της και θα καταλάβεις.