Όσο η Σίσσυ βρίσκεται στη Μύκονο, τι κάνει ο Μαραντίνης με τους γιους του;

Όσο η Σίσσυ βρίσκεται στη Μύκονο, τι κάνει ο Μαραντίνης με τους γιους του;

Που βρίσκεται ο τραγουδιστής;

Οι διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου συνεχίζονται στη Μύκονο με μια παρέα φίλων όπως ο κουμπάρος της Παύλος Σταματάπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αυτούς που δεν έχουμε δει μαζί με την Χρηστίδου είναι οι δύο της γιοι, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται μαζί με τον μπαμπά τους. Μετά το περσινό πρώτο καλοκαίρι που βρήκε χώρια το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι, φέτος, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχουν ρυθμίσει με τέτοιο τρόπο τις διακοπές ώστε οι γιοι τους να έχουν χρόνο και με τους δύο.

Η Χρηστίδου είχε ξεκαθαρίσει έτσι κι αλλιώς σε πρόσφατο βίντεο στο κανάλι της στο You tube πως δεν είναι και δεν θα ξαναείναι ζευγάρι με τον Θοδωρή αλλά οι δυό τους προσπαθούν πολύ να είναι μαζί όπου χρειαστεί για τα παιδιά τους.

Όσο λοιπόν η Σίσσυ βρισκόταν στη Μύκονο, το ίδιο έκανε και ο Θοδωρής. Φαίνεται λοιπόν πως κάποιες μέρες ήταν και οι δύο πρώην στο νησί και ο Μαραντίνης πήρε τα δύο αγόρια και βρίσκονται πια σε διπλανό νησί.

Μέσα από τα stories του front man των Oneirama, είδαμε πως ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Τήνο και επισκέφτηκε την εκκλησία της Παναγίας μαζί με τους γιους του. Δες τα stories παρακάτω.