Η υποβρύχια φωτογραφία της Λασκαράκη: Δεν φαντάζεσαι πόσο αδύνατη είναι

Πατούλια Κατερίνα
Η υποβρύχια φωτογραφία της Λασκαράκη: Δεν φαντάζεσαι πόσο αδύνατη είναι

Η πιο ωραία καλοκαιρινή φωτογραφία

Στο Ηράκλειο Κρήτης επέστρεψε η Βάσω Λασκαράκη με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο μετά από ολιγοήμερες διακοπές στους Παξούς και την Κέρκυρα.

Η 40χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε από νωρίς το καλοκαίρι τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στην Κρήτη όπου ο αγαπημένος της εργάζεται ως σεφ. Το ζευγάρι ξέκλεψε μερικές ημέρες και βρέθηκε στους Παξούς, όπου διατηρεί ξενοδοχείο η οικογένεια της κουμπάρας που πάντρεψε το ζευγάρι πριν έναν χρόνο, της Λίτσας Παπακαλιάτη.

Βόλτες με σκάφος, βουτιές σε καταπράσινα νερά, μπόλικες εξόδους για φαγητό, ήταν μόνο μερικά από τα πράγματα που μας έδειξε πως απόλαυσε τις ημέρες αυτές η ηθοποιός.
Κι ενώ το ζευγάρι έχει επιστρέψει στην Κρήτη, μια ασπρόμαυρη και υποβρύχια φωτογραφία της Λασκαράκη μπορούμε να πούμε πως είναι από τις πιο ωραίες του περίεργου αυτού καλοκαιριού.

«Μην με ρωτάτε γιατί καταδύομαι, να αναρωτιέστε γιατί δεν το κάνετε κι εσείς», έγραψε χαρακτηριστικά η Λασκαράκη.
Κι όσοι έχουν φωτογραφηθεί στο νερό ξέρουν καλά πως και η παραμικρή ατέλεια μπορεί να φανεί, όμως η Βάσω δεν έχει να φοβηθεί τίποτα πια, μιας και είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν χρόνια στην Πολυκατοικία με ξανθά μαλλιά και μερικά κιλά παραπάνω, είναι σήμερα μια εντυπωσιακή καστανή με απίθανες αναλογίες.
Δες το άλμπουμ των διακοπών και την απίθανη υποβρύχια πόζα.