H αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη στο γιατί πάχυνε και με ποια διατροφή αδυνάτισε

Πατούλια Κατερίνα
H αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη στο γιατί πάχυνε και με ποια διατροφή αδυνάτισε

Η διατροφή που ακολουθεί η Αντελίνα αυτή τη στιγμή

Μέσα από ερωτήσεις που δέχτηκε στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη κατάφερε να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις ακολούθων της σχετικά με τα κιλά που είχε πάρει, την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να τα χάσει αλλά και τα σχόλια που της γίνονται γι’ αυτά.

Η παρουσιάστρια πια Αντελίνα, η εκπομπή της οποίας στον Άλφα δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, αποκάλυψε τον λόγο που πήρε αρκετά κιλά παραπάνω τονίζοντας:

«Κάνω διατροφή εδώ και λίγο καιρό μαζί με γυμναστική. Δεν είμαι τέλεια, πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά και δεν κατάφερνα να βάλω στοπ, εκεί ξέσπασα αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω κι αυτή την πλευρά μου».

Ταυτόχρονα, η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη αποκάλυψε και την διατροφή που ακολουθεί για να χάσει αυτά τα παραπανίσια κιλά που πήρε:

«Το καλοκαίρι βοηθάει η ζέστη, έχω κόψει τη ζάχαρη και τους πολλούς υδατάνθρακες, η αρχή είναι δύσκολη, είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα δίαιτα και Τετάρτη έτρωγα ποπ κορν, όταν κατάλαβα πως δεν μπορώ να χάσω 15 κιλά σε ένα μήνα βρήκα τη λύση, όχι εξαντλητικές δίαιτες».

Η Αντελίνα απάντησε μάλιστα και σε μια follower που της είπε πως δεν νιώθει καλά με τα 10 κιλά που της έχουν μείνει από την εγκυμοσύνη. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια δική της φωτογραφία από τότε που ήταν έγκυος.

Δες την παρακάτω