Γνωστό μοντέλο υποβλήθηκε σε χειρουργείο ενώ δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

Γνωστό μοντέλο υποβλήθηκε σε χειρουργείο ενώ δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

Μόλις το έμαθε, τρομοκρατήθηκε.

Δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή καμιά φορά. Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ ευαίσθητο για μία γυναίκα και γι’ αυτό και πρέπει να συζητείται με τον ανάλογο τρόπο. Δεν είναι λίγες εκείνες που προσπαθούν χρόνια να αποκτήσουν παιδί και για πληθώρα λόγων καθίσταται δύσκολο να συμβεί.

Πολλές διάσημες έχουν μιλήσει για ανάλογο θέμα, ώστε να δείξουν ότι δεν είναι ταμπού και να μπορέσουν να βοηθήσουν κι άλλες γυναίκες που ενδεχομένως βιώνουν μία τέτοια κατάσταση. Όπως ακριβώς συνέβη με ένα πασίγνωστο μοντέλο που απευθύνθηκε ανοιχτά σχετικά με το θέμα της μητρότητας με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το εν λόγω μοντέλο απέκτησε τελικά δύο παιδιά με τον σύζυγό της, όμως, πρόσφατα ήρθαν τα νέα ότι τώρα είναι έγκυος για τρίτη φορά. Μάλιστα, μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram τη φουσκωμένη της κοιλιά λίγο μετά την κυκλοφορία της φήμης που ακόμα τότε δεν είχε επιβεβαιωθεί από κάποιον από τους δύο.

Πλέον, πάντως, το ευτυχές γεγονός βρίσκεται εν εξελίξει και η καλλονή που έχει φωτογραφηθεί για τα πιο γνωστά περιοδικά παγκοσμίως, αρχίζει να μιλάει περισσότερο και να απαντάει στις απορίες των χρηστών του Twitter.




Ο λόγος για τη Chrissy Teigen που τον Ιούνιο υποβλήθηκε σε χειρουργείο για να αφαιρέσει τα ενθέματα στήθους που είχε, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος. Είχε κάνει και το τεστ λίγο πριν, το οποίο έδειξε αρνητικό ενώ δεν ήταν.

Όταν μερικές εβδομάδες μετά έμαθε ότι ήταν έγκυος, τρομοκρατήθηκε μήπως το χειρουργείο είχε επηρεάσει το έμβρυο και πήγαινε αγχωμένη σε κάθε ιατρικό ραντεβού. Τελικά, όμως, τα πράγματα φαίνονται να είναι καλά και η ίδια είναι χαρούμενη και ευγνώμων για όλη την αγάπη που παίρνει από το κοινό της.