Ο έρωτας δεν κρύβεται: Η Νεφέλη Λιβιεράτου φιλάει τρυφερά τον σύντροφό της

Ο έρωτας δεν κρύβεται: Η Νεφέλη Λιβιεράτου φιλάει τρυφερά τον σύντροφό της

Μετά την ανάρτηση της αδερφής της, ήρθε η δική της σειρά.

Είναι ωραίο όταν βλέπεις νέα ζευγάρια να απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Να φαίνεται η ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους στα απλά πράγματα. Επειδή είναι μαζί και έχουν ο ένας τον άλλον. Χωρίς τίποτα πιο επιτηδευμένο. Δεδομένου ότι τους celebrities τους γνωρίζει μεγάλη μερίδα κόσμου, ο ενθουσιασμός θα είναι σαφώς μεγαλύτερος είτε ο σύντροφος είναι γνωστός είτε όχι.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι ένα κορίτσι που έχει συζητηθεί πολύ αυτό το διάστημα. Όντας κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό να συμβεί κάποια στιγμή, ωστόσο, άπαξ κι έγινε, καθιερώθηκε και κάθε τι που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει στιλ και συγκεντρώνει κατευθείαν likes.

Πριν από μερικές ημέρες, η πανέμορφη κοπέλα έκανε ένα story, στο οποίο βρισκόταν αγκαλιά με τον σύντροφό της με φόντο ένα υπέροχο τοπίο και, αφού η σχέση τους έγινε και Instagram official, τώρα είπε να ανεβάσει μία ακόμα πιο τρυφερή τους στιγμή.

Έτσι, είδαμε τη Νεφέλη να βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του καλού της, να τον φιλάει και να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της έχοντας ένα πολύ μεγάλο και μεταδοτικό χαμόγελο.

Δες την όμορφη φωτογραφία στη συνέχεια.