Έχεις δει τη σύντροφο του Γιαννάκη από το Ευτυχισμένοι Μαζί; Είναι κούκλα

Έχεις δει τη σύντροφο του Γιαννάκη από το Ευτυχισμένοι Μαζί; Είναι κούκλα

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι 20 ετών και απολαμβάνει την εξόρμησή του στη θάλασσα.

Τα παιδιά που έχουν παίξει σε αγαπημένες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης τα αγαπάμε λίγο περισσότερο. Γιατί είναι φοβερά δημιουργικά, με ένα ταλέντο που μάλλον κατατάσσεται στην κατηγορία του έμφυτου και μπορούμε να τα δούμε να μεγαλώνουν και με τα χρόνια να αλλάζουν και να εξελίσσονται.

Ο Γιαννάκης από το Ευτυχισμένοι Μαζί είναι μία τέτοια περίπτωση. Ο Σάββας Σαλίπας, που γνωρίσαμε στον ρόλο του μικρού παιδιού της οικογένειας με τη γλυκιά του φωνή και τη σχέση που είχε με τους μεγάλους του αδερφούς, έχει μεγαλώσει και είναι 20 χρονών. Φυσικά, τα χρόνια έχουν πια περάσει, οπότε αναμενόμενο ήταν να δούμε διαφορά στην εμφάνισή του.




Ο ίδιος ανεβάζει συχνά φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε πώς περνάει τη ζωή του, φωτογραφίζεται στη θάλασσα, παρέα με τους φίλους του και οι 10 χιλιάδες ακόλουθοί του λατρεύουν κάθε photo.

Το ταλαντούχο παιδί ήρθε η ώρα να έχει κοπέλα, τη Δέσποινα, και, μόλις τη δεις στην κοινή φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θα καταλάβεις πόσο όμορφο είναι αυτό το κορίτσι. Το πιο σημαντικό; Τα δύο παιδιά δείχνουν να περνάνε καταπληκτικά και να απολαμβάνουν χαρούμενα το μπάνιο τους στα γαλαζοπράσινα νερά.

Δες τη φωτογραφία του ζευγαριού στη συνέχεια.