Πρίγκιπας Harry: Η αγενής συμπεριφορά στην Ελισάβετ και όλη η αλήθεια

Πρίγκιπας Harry: Η αγενής συμπεριφορά στην Ελισάβετ και όλη η αλήθεια

Η τιάρα του γάμου Meghan και Harry και η εμπλοκή της βασίλισσας Ελισάβετ...

Με τη νέα βιογραφία του πιο πολυσυζητημένου αυτή τη στιγμή ζευγαριού στον κόσμο, του Harry και της Meghan Markle, με τίτλο «Finding Freedom -Βρίσκοντας την Ελευθερία», έρχονται στο φως καθημερινά όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή μέσα στο Παλάτι.

Μια τελευταία αποκάλυψη αφορά μια συνομιλία του Harry με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, στην οποία ο πρώτος εκφράστηκε με ύβρεις στη δεύτερη και αφορμή ήταν η τιάρα που θα φορούσε η Meghan Markle στον πολυσυζητημένο γάμο. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας εκ των δύο συγγραφέων της βασιλικής βιογραφίας, ο Omid Scobie, ισχυρίστηκε ότι ο Πρίγκιπας Harry, όντας εκνευρισμένος, τηλεφώνησε στη Βασίλισσα Ελισάβετ και ακολούθησε ένας υποτιθέμενος τσακωμός για τη συμπεριφορά της επί έτη αμπιγιέζ της, Angela Kelly, απέναντι στη Meghan.

«Δεν ξέρω τι στο διάολο συμβαίνει, αλλά αυτή η γυναίκα (Angela Kelly) είναι απαραίτητη για να κάνει τη δουλειά της με τα μαλλιά η μέλλουσα σύζυγός μου», φέρεται να είπε ο Harry στη βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τα λεγόμενα του Omid Scobie. Στην ουσία, λέγεται ότι ο Harry ρώτησε με έναν άκρως απρεπή τρόπο πότε η Meghan θα μπορούσε να δοκιμάσει τη διαμαντένια τιάρα για να κανονίσει να είναι παρούσα και η κομμώτριά της, ώστε να προετοιμαστούν σωστά για τη μεγάλη μέρα του γάμου.

Tiara Meghan Markle

Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον του Harry ισχυρίζονται ότι ο πρώην Δούκας του Sussex δεν εκστόμισε ποτέ αυτές τις ύβρεις κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας με τη γιαγιά του, μια μέρα πριν τον γάμο του, και χαρακτήρισαν αυτούς τους ισχυρισμούς «εντελώς γελοίους και αναληθείς». Όπως χαρακτηριστικά είπαν στην Telegraph, «η βασίλισσα είναι το πρόσωπο που ο Harry σέβεται και εκτιμά περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο».

Πάντως, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, ο συγγραφέας της βασιλικής βιογραφίας, Scobie, δήλωσε ότι ο Harry ήταν έξαλλος με την αμπιγιέζ του Παλατιού, Angela Kelly, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα της Ελισάβετ. Και στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις ακριβώς τις δηλώσεις του και άλλες καίριες λεπτομέρειες που αναφέρονται στη βιογραφία.

Διάβασε ακόμα: Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια κλέβει τις εντυπώσεις στον Αργοσαρωνικό