Θοδωρής Μαραντίνης: Το αινιγματικό σχόλιο σε post στο Instagram και η σύνδεση με τη Σίσσυ

Θοδωρής Μαραντίνης: Το αινιγματικό σχόλιο σε post στο Instagram και η σύνδεση με τη Σίσσυ

Διακρίνεις κάποιου είδους σπόντα;

Έναν χρόνο και μερικούς μήνες μετράει ο χωρισμός της Σίσσυ Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, οι οποίοι ήταν μαζί δέκα χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική showbiz σοκάροντας τους πάντες με την απρόσμενη απόφασή τους. Οι απορίες που δημιουργήθηκαν ήταν πολλές μιας κι έδειχναν απίστευτα ερωτευμένοι και αγαπημένοι μαζί, σε σημείο που ποτέ δεν μας πήγε στο μυαλό ότι θα μπορούσαν να χωρίσουν. Τελικά όχι μόνο χώρισαν, αλλά δεν υπήρξε και καμία επανασύνδεση όπως πιστέψαμε όλοι αρχικά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε πρόσφατα για το διαζύγιο της σε ένα από τα βίντεο της στο κανάλι της στο YouTube αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι, και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν τα οποία δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν, γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή γιατί η οικογένεια μας παραμένει, αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αυτό που θα ήθελα όμως να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία, είναι ότι όχι δεν είμαστε ξανά μαζί, ούτε θα είμαστε ξανά μαζί, απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε γιατί δεν είναι πάντα εύκολο. Ότι λοιπόν μπορεί να βλέπετε σε φωτογραφίες, παπαράτσι γιατί εγώ δεν έχω μοιραστεί με τη θέλησή μου κάποιο τέτοιο υλικό, έχει να κάνει με την πολύ σημαντική προσπάθεια που γίνεται να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή, και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται γιατί έχουμε αυτά τα δύο παιδιά για τα οποία είμαστε γονείς και προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτεροι γονείς γίνεται».

Κι ενώ λοιπόν ξέρουμε και αντιλαμβανόμαστε και από τα λεγόμενά της πως έχει μία πολύ καλή σχέση με τον πρώην της είδαμε ένα σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη, αρκετά αινιγματικό που μας προβλημάτισε όσο να πεις. Ο τραγουδιστής σχολίασε σε ένα post που έκανε στο Instagram o συγγραφέας Γιάννης Πολίτης, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο και αναρωτιόμαστε αν με κάποιο τρόπο αυτό το σχόλιο ήταν κάτι σαν σπόντα προς τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μην μένεις ποτέ παραπάνω από όσο θα ήθελες να είσαι στα αλήθεια. Όταν ο κορεσμός ξεκινά να σε πνιγεί, να φεύγεις. Πριν να’ ναι αργά. Να φεύγεις για το καλό σας», έγραφε το post και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε like και σχολίασε με πολλά χεράκια emoji που χειροκροτούν.

Άγνωστο παραμένει το αν ήταν μια έμμεση σπόντα το σχόλιο αυτό σε κάποιον/κάποια.