Νεφέλη Λιβιεράτου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της στη «μαγική» τοποθεσία

Νεφέλη Λιβιεράτου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της στη «μαγική» τοποθεσία

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε τη Νεφέλη Λιβιεράτου στην πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα, ήταν πριν 10 ημέρες όταν στα stories της βρέθηκε μία λήψη όπου πόζαρε στην αγκαλιά του με φόντο μία ειδυλλιακή τοποθεσία και το μπλε των υπέροχων θαλασσών της χώρας μας.

Τα παιδιά φαίνεται να διανύουν μία πολύ καλή φάση της σχέσης τους, γιατί τώρα η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, όχι απλώς έγινε Instagram official με το παιδί, αλλά τα κοινά τους post όσο πάνε και πληθαίνουν. Για να μην το έκανε πριν και να το κάνει τώρα, προφανώς το ειδύλλιο έχει πια σταθερές βάσεις, οπότε το μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τώρα, λοιπόν, οι όμορφες αναρτήσεις συνεχίζονται και το ερωτευμένο κορίτσι έκανε ξανά ένα story με τον καλό της. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, ήταν λες και βλέπαμε ένα από αυτά τα καταπληκτικά travel blogs που πηγαίνουν ζευγάρια σε εξωτικές τοποθεσίες για να βγάλουν λήψεις εκατομμυρίων likes. Τα likes μπορεί να μην ήρθαν γιατί μιλάμε και για story, αλλά το θέαμα ήταν απίθανο.

Το βλέμμα σου πραγματικά δεν ξέρει πού να πρωτοπάει. Στην έως και «μαγική» παραλία ή στο ζευγάρι που ζει τον έρωτά του εκεί που σκάει το κύμα.

Δες τους στη συνέχεια.