Σίσσυ Χρηστίδου:Οι φωτό από τη Χαλκιδική μας έδειξαν το πραγματικό κορμί της

Σίσσυ Χρηστίδου:Οι φωτό από τη Χαλκιδική μας έδειξαν το πραγματικό κορμί της

Έχει χάσει αρκετά κιλά

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική showbiz, και μία από τις πιο όμορφες. Το καλοκαίρι αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα για την παρουσιάστρια και η αλήθεια είναι πως μας χάρισε πολλές φωτογραφίες για να έχουμε να την χαζεύουμε. Η παρουσιάστρια πέρασε τις διακοπές της σε αρκετά νησιά των Κυκλάδων, όπως Νάξο, Πάρο και Μύκονο, ενώ μετά πήγε και στην Χαλκιδική.

Την απολαύσαμε σε όλα τα νησιά με τα μαγιό της, όμως ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στην Χαλκιδική με τους γιους της και για μία ακόμη φορά είδαμε το κορμί της. Η παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες έχασε αρκετά κιλά, και η αλήθεια είναι πως αυτό είναι εμφανές.

Στη Χαλκιδική ο φακός την τσάκωσε στην παραλία με τους δύο της γιους, να φορά ένα μαύρο μπικίνι και από πάνω μια λευκή πουκαμίσα, που έδενε τέλεια με το όλο beach look που ήθελε να πετύχει. Οι φωτογραφίες αυτές όπως θα δεις είναι εντελώς αρετουσάριστες.

Ρίξε λοιπόν μια ματιά στη gallery που ακολουθεί και θα δεις πως αν και αρετουσάριστες, η παρουσιάστρια πράγματι έχει χάσει πολλά κιλά.

Πηγή φωτογραφιών: NDP