Μαρία Μιχαλοπούλου: Ποζάρει με μαγιό και το κορμί της απλά δεν υπάρχει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Μιχαλοπούλου: Ποζάρει με μαγιό και το κορμί της απλά δεν υπάρχει

Και ξαναρωτάμε, γιατί δεν βγήκε νικήτρια;

Το ότι η Μαρία Μιχαλοπούλου ήταν το outsider του περσινού Greece’s Next Top Model, το γνωρίζαμε. Το ότι όμως θα έφτανε μέχρι την τελική τετράδα δεν το πίστευε κανείς και γι’ αυτός ίσως να την έβγαλαν από το παιχνίδι. Από την έξοδό της και μετά η Μαρία μας έχει αποδείξει πως όχι μόνο άξιζε μέχρι τέλους τη θέση στην οποία τερμάτισε, αλλά πως μπορούσε να βγει ακόμη και νικήτρια του reality.

Το Instagram account της είναι μία όαση και δεν θα βρεις μια φωτογραφία της που να μην είναι απλά φανταστική. Βέβαια, εξακολουθεί να έχει haters και αυτό φάνηκε από το report που της έγινε επειδή τόλμησε να ανεβάσει γυμνή φωτογραφία της, η οποία δεν πρόσβαλε κανέναν απολύτως και δεν έδειχνε και τίποτα για το οποίο θα έπρεπε να τη ρίξουμε «στην πυρά».



Η αγρότισσα του Greece’s Next Top Model έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, και γι’ αυτό της αξίζει τουλάχιστον ένα χειροκρότημα. Το Instagram account της είναι ίσως ένα από τα πιο ωραία των παικτριών του GNTM και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Η φωτογραφία της με μπικίνι που είδαμε τελευταία είναι μία από τις αγαπημένες μας και αλήθεια δεν έχουμε λόγια για το φανταστικό κορμί της.

Θα αφήσουμε την εκπληκτική φωτογραφία της στη gallery παρακάτω να τη δεις και περιμένουμε τα σχόλιά σου. Στο μεταξύ μήπως μπορούμε να ακυρώσουμε τον περσινό τελικό και να αναδείξουμε νικήτρια τη Μαρία;