Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει topless & ο Φίλιππος Μιχόπουλος τη φωτογραφίζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει topless & ο Φίλιππος Μιχόπουλος τη φωτογραφίζει

Είναι απλά καλλονή

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στην ελληνική showbiz. Είναι μια υπέροχη μαμά και μία φανταστική σύζυγος. Το Instagram account της είναι ένα από τα πιο στιλάτα και αλήθεια κάθε φορά μας αφήνει άφωνες με τις φωτογραφίες της. Μόλις πριν δύο εικοσιτετράωρα μάλιστα μάθαμε και ποιος κρύβεται πίσω από τις εκπληκτικές φωτογραφίες της, και σκεφτόμαστε να του στείλουμε dm στο Instagram μήπως μπορεί να μας δώσει κάποιες συμβουλές.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες τη σύζυγό του και αν οι μέχρι τώρα φωτογραφίες της ηθοποιού δεν σε είχαν πείσει, τότε μάλλον πρέπει να δεις αυτή που δημοσίευσε η Αθηνά εχθές το απόγευμα, αν δεν την είδες ήδη δηλαδή.

Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε topless στον φωτογραφικό φακό του αγαπημένου της και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε. Η ηθοποιός μετά από λίγες ημέρες επιστροφής στην Αθήνα, επέστρεψε στο Γύθειο, κι έβγαλε μία μοναδική φωτογραφία. Ίσως και την πιο ωραία της μέχρι σήμερα, χωρίς υπερβολή.

Η 34χρονη κάθεται στην ακρογιαλιά και ούσα γυρισμένη πλάτη στην κάμερα, αλλά αγναντεύοντας τη θάλασσα, πόζαρε χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι της και μας ενθουσίασε. Εκτός από τη φωτό συνολικά μας ενθουσίασε ιδιαίτερα και το μαύρισμα της, και όσο να πεις ζηλέψαμε λιγάκι. Σίγουρα κάποιοι haters θα σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός πως μία μαμά ποζάρει topless, όμως δεν βρίσκουμε τίποτα προκλητικό στη φωτογραφία της, και από εμάς είναι ένα μεγάλο «ναι».