Chadwick Boseman: Το συγκινητικό ρεκόρ που «έσπασε» στο Twitter

Chadwick Boseman: Το συγκινητικό ρεκόρ που «έσπασε» στο Twitter

#WakandaForEver!

Μοιάζει ακόμα απίστευτη η είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού Chadwick Boseman, του αγαπημένου «Black Panther» και όχι μόνο, ο οποίος κράτησε την 4χρονη μάχη του με τον καρκίνο του παχέος εντέρου μυστική, διδάσκοντας ήθος και αξιοπρέπεια. Ο Βoseman, εκτός από ταλαντούχος και χαρισματικός ηθοποιός, ήταν ένας ενεργός ακτιβιστής και ανθρωπιστής, με τις ομιλίες του για την ισότητα να αγγίζουν το κοινό και να αποθεώνονται παγκοσμίως.

Τα νέα που μάθαμε ξημερώματα της 29ης Σεπτεμβρίου μας συγκλόνισαν και μας προκάλεσαν θλίψη, κυρίως γιατί ήταν ένας άνθρωπος που είχε ακόμα πολλά να δώσει, όχι μόνο στον τομέα της υποκριτικής. Ήταν τέτοιο το σοκ που προκάλεσε η είδηση του θανάτου του, που αρχικά πολλοί θεώρησαν ότι ήταν φάρσα.

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει πάντα με τα άσχημα νέα, η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, με τη συγκεκριμένη δημοσίευση να γράφει ιστορία, μιας και συγκέντρωσε τα περισσότερα likes, 6,9 εκατομμύρια, από καταβολής Twitter.

Θλιβερή πρωτιά σίγουρα, ή μάλλον μελαγχολική, μιας και είναι πασιφανές ότι ο κόσμος αγάπησε πολύ τον χαρισματικό Βlack Panther, ο οποίος συνέχιζε να εργάζεται και να δίνει κουράγιο στους γύρω του την ίδια στιγμή που έκανε χημειοθεραπείες.

Δες την παρακάτω gallery: