Παπουτσάκη-Θεωνά: Η photo στο instagram δε μαρτυρά μόνο τη φιλία τους (pics)

Παπουτσάκη-Θεωνά: Η photo στο instagram δε μαρτυρά μόνο τη φιλία τους (pics)

Τα κορίτσια κάτι ετοιμάζουν.

Τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη, όσο και η Τζένη Θεωνά είναι δύο γυναίκες άκρως αγαπητές προς το ευρύ κοινό. Το τελευταίο διάστημα, μοιράζονται ολοένα και περισσότερες κοινές φωτογραφίες στα social media αφήνοντας τις υποψήφιες των θαυμαστών για τις στενές τους σχέσεις αναπάντητες. Ναι, είναι δύο πολύ καλές φίλες και περνούν αρκετό χρόνο μαζί, δεν είναι όμως μόνο αυτό που τις δένει και τις φέρνει κοντά.

Τα δύο γοητευτικά κορίτσια από την νέα σεζόν θα βρίσκονται στην ίδια τηλεοπτική στέγη χάρη στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια». Οι δυο τους θα συμπρωταγωνιστούν στη νέα σειρά εποχής της Όλγας Μαλέα.

Πρωταγωνιστές θα είναι ο Μελέτης Ηλίας και η Κατερίνα Παπουτσάκη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Γύρω στη δεκαετία του '60 η οικογένεια Αντωνοπούλου ( Μελέτης Ηλίας και Κατερίνα Παπουτσάκη) μετακομίζει από την Μεσσηνία στην Αθήνα και με το πέρας του καιρού οι τηλεθεατές θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν την εξέλιξή τους μέσα από τα μάτια του μικρού τους γιου, Άγγελου. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί τον Οκτώβριο.

Η Τζένη Θεωνά δεν είναι μόνο μια καλή φίλη της Κατερίνας αλλά στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια» θα αναλάβει τον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, οι δεσμοί λοιπόν καταλαβαίνεις ότι γίνονται ακόμη πιο δυνατοί. Τα κορίτσια φαίνεται να απολαμβάνουν στο έπακρον τα γυρίσματα της σειράς και αυτό έγινε αμέσως αντιληπτό στους διαδικτυακούς τους φίλους μιας και μοιράστηκαν κοινές φωτογραφίες στα προφίλ τους στο instagram.

Δες στην gallery τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram.