Αυτός ο βασιλικός αρραβώνας έγινε μυστικά στην Ελλάδα κάτω από τη μύτη μας

Πατούλια Κατερίνα
Αυτός ο βασιλικός αρραβώνας έγινε μυστικά στην Ελλάδα κάτω από τη μύτη μας

Η ανακοίνωση του αρραβώνα έγινε πριν λίγες ώρες

Η αρχή του μήνα έφερε ευχάριστα νέα κι έναν αρραβώνα με άρωμα πριγκιπικό. Βλέπεις, ένας μακροχρόνιος δεσμός, οδήγησε σε αρραβώνα και η πρόταση γάμου έγινε στο νησί της Ιθάκης.

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος, αρραβωνιάστηκε την επί χρόνια αγαπημένη του Nina Nastassja Flohr has been announced.
Σε ανακοίνωσή του ο τέως βασιλιάς ανέφερε πως η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης μέσα στο καλοκαίρι και οι λεπτομέρειες του γάμου θα γίνουν γνωστές αργότερα.

Στις φωτογραφίες του αρραβώνα, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο σε έναν βράχο του νησιού του Ιονίου και ξεχωρίζει το μονόπετρο στο χέρι της Nina, η οποία δημοσίευσε τις φωτογραφίες και στο δικό της προφίλ στο Instagram/
Ο Φίλιππος είναι 34 ετών και γεννήθηκε στο St Mary's Hospital του Λονδίνου το 1986 ενώ είναι αναλυτής οικονομικών στοιχείων στη Νέα Υόρκη ενώ η αρραβωνιαστικιά του είναι κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Thomas Flohr που είναι και ιδιοκτήτης της εταιρίας με private jets, VistaJet.



Η Νίνα, η οποία είχε συνοδεύσει τον Φίλιππο και στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας στο Λονδίνο το 2018, έγραψε χαρακτηριστικά:
«Αγαπημένε μου Φίλιππε, Σε αγαπώ σήμερα, θα σε αγαπώ αύριο και για πάντα, με κάνει χαρούμενη, καλύτερη και πιο δυνατή. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου».
Δες τις φωτογραφίες του ζευγαριού παρακάτω