Κανένα photoshop εδώ: Το bikini body της Khloe είναι ό,τι πιο αληθινό θα δεις σήμερα

Κανένα photoshop εδώ: Το bikini body της Khloe είναι ό,τι πιο αληθινό θα δεις σήμερα

Eπιτέλους κορίτσι μου!

Η αλήθεια είναι ότι η Khloe Kardashian είναι ένα κορίτσι που έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για συχνή και… βαριά χρήση photoshop. Όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα όντως να υπάρχουν φωτογραφίες που δεν αναγνωρίζεται.

Φαίνεται όμως ότι η διάσημη τηλεπερσόνα, αποφάσισε πια να συμβιβαστεί με όσα… διαθέτει και της έχει προσφέρει η φύση, και γιατί όχι, και με αυτά που κατάφερε να κερδίσει μέσω της γυμναστικής και της διατροφής.

Τα οποία αν κρίνουμε από τη νέα της φωτογραφία με μπικίνι δεν είναι καθόλου λίγα, μιας και η σιλουέτα της δείχνει καλύτερη από ποτέ!

Αγκαλιά με την True, ποζάροντας σε ένα ειδυλλιακό καλοκαιρινό τοπίο, στο Turcs and Caicos-αγαπημένος προορισμός της οικογένειας- με αφορμή τα 23α γενέθλια της Kylie, μαμά και κόρη εντυπωσιάζουν και συγκεντρώνουν αμέτρητα σχόλια.

Βέβαια την προσοχή δεν τράβηξε τόσο η χαριτωμένη True, αλλά το εκπληκτικό κορμί της μητέρας της, το οποίο είναι πιο σέξι και γυμνασμένο από ποτέ. Και όχι, εδώ δεν υπάρχει photoshop. Επιτέλους…

Δες την παρακάτω gallery: