Ξέσπασμα κατά του πρίγκιπα William για λόγο που δεν φαντάζεσαι (video)

Πατούλια Κατερίνα
Ξέσπασμα κατά του πρίγκιπα William για λόγο που δεν φαντάζεσαι (video)

Αν λίγο γνωρίζεις περί της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, θα ξέρεις σίγουρα πως αγαπημένη ασχολία της Ελισάβετ υπήρξε πάντα το κυνήγι και μάλιστα η βασίλισσα κυνηγούσε μέχρι και τώρα.

Έλα όμως που οι καιροί άλλαξαν και το κυνήγι που κάποτε ήταν δημοφιλές στην Βρετανία, είναι πλέον κόκκινο πανί για τους φιλόζωους.
Αυτό λοιπόν που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Σκοτία, προκάλεσε αντιδράσεις κατά του πρίγκιπα William αρχικά και της βασιλικής οικογένειας συνολικά.

Τι έκανε ο πρίγκιπας William; Βρισκόμενος στην Σκοτία κι ενώ ξεκίνησε το κυνήγι της χήνας, πήρε μαζί του και τον 7χρονο σήμερα πρίγκιπα George.

Η Mimi Bekhechi, από την PETA, κατέκρινε στην Daily Mail τον πρίγκιπα William για την απόφασή του να μυήσει τον γιο του στο κυνήγι, το οποίο δεν θεωρείται καν σπορ πια.
«Λίγοι άνθρωποι στις μέρες μας βλέπουν το κυνήγι ως άθλημα και είναι μια βίαιη απασχόληση που βλάπτει και σκοτώνει όμορφα ζώα. Για ένα παιδί το να βλέπει σκοτωμούς και για έναν πατέρα το να το μυεί σε αυτό, θα βλάψει και τον ίδιο και το παιδί.



Από αυτά που γνωρίζουμε ο τρίτος στην διαδοχή George δεν πήρε μέρος στο κυνήγι αλλά η εκπρόσωπος της PETA επέμεινε πως τα παιδιά δεν πρέπει να βλέπουν τα ζώα να υποφέρουν και πως ο George θα έπρεπε να μεγαλώσει και να είναι ένας υπεύθυνος και συμπονετικός ηγέτης που σέβεται όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Όπως έγινε γνωστό μαζί στο κυνήγι ήταν και η Kate, η οποία άφησε την Charlotte και τον Louis σπίτι. Το περσινό κυνήγι χήνας είχε ακυρωθεί εξαιτίας της μείωσης στον αριθμό των πουλιών και για περιβαλλοντικούς λόγους.

Σου θυμίζουμε πως για χάρη της Meghan, ο Harry δεν κυνήγησε ποτέ ξανά και έδωσε τα όπλα του ενώ η Markle είχε πολλές φορές εξηγήσει πως είναι κατά της παράδοσης κυνηγιού της οικογένειας του αγαπημένου της.