Η Δανάη Παππά φωτογραφίζεται με στράπλες μπικίνι και μας αφήνει άφωνες

Η Δανάη Παππά φωτογραφίζεται με στράπλες μπικίνι και μας αφήνει άφωνες

Το καλοκαίρι συνεχίζεται για την ηθοποιό.

Μπορεί από τη μία να χαιρόμαστε που δρόσισε λίγο ο καιρός αυτές τις μέρες, αλλά στη σκέψη ότι το καλοκαίρι τελείωσε, μία στενοχώρια τη νιώθουμε. Είναι που βγάζει μία ξεγνοιασιά και μία ξεκούραση, ακριβώς επειδή μπορούμε να πάμε και διακοπές σε ένα από τα πανέμορφα νησιά της χώρας μας. Αλλά ακόμα και στην Αθήνα να μείνουμε, θα πάμε σε μία κοντινή παραλία και θα απολαύσουμε τη βουτιά μας.

Και οι celebrities που ανήκουν στη showbiz συνεχίζουν σε αυτό το κλίμα και ανεβάζουν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram για να τις βλέπουν οι followers τους. Οι λήψεις είναι τόσο υπέροχες που εκείνοι τις γεμίζουν με likes και σχόλια.

Η Δανάη Παππά είναι σίγουρα ένα από τα κορίτσια που συνεχίζουν σε αυτό το στιλ. Της αρέσει πολύ να ασχολείται με τα social media και το τελευταίο διάστημα έχει εστιάσει στα βιντεάκια του TikTok, τα οποία θαυμάζουμε διαρκώς. Πέρα από το κομμάτι της υποκριτικής, ένα πράγμα που επίσης έχει στα ταλέντα της είναι ο χορός.




Ωστόσο, αυτό που λατρεύει είναι το καλοκαίρι και το καταλαβαίνουμε εύκολα ρίχνοντας μία ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram. Υπάρχει πληθώρα φωτογραφιών με μαγιό και η ανάρτηση που έκανε τελευταία εντυπωσιάζει ξανά.

Δες τις λήψεις στη συνέχεια.