Η επιστροφή των κριτών του GNTM χωρίς την Παπαγεωργίου: Το σχόλιο της Καγιά

Η επιστροφή των κριτών του GNTM χωρίς την Παπαγεωργίου: Το σχόλιο της Καγιά

Με φιλιά και αγκαλιά ανάμεσα στους κριτές θα ξεκινήσει το GNTM

Όπως συνέβη με τις περισσότερες πρωινές εκπομπές, έτσι και η Φωλιά των Κου Κου επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μας από τη συχνότητα του Star.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης είχαν στην πρεμιέρα της εκπομπή τους στην διάθεση τους, το πιο ισχυρό όπλο του σταθμού, ένα αποκλειστικό τρέιλερ από την πρεμιέρα του GNTM 3, Αγόρια και Κορίτσια.

Και δεν ήταν ένα απλό στιγμιότυπο από τις auditions αλλά η συνάντηση των τριών πια κριτών του σόου, χωρίς πια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να συμπληρώνει την τετράδα.

Μην φανταστείς πως έγινε κάποιο σχόλιο για την απουσία του μοντέλου και παρουσιάστριας, ούτε και είδαμε την Ζενεβιέβ που υποτίθεται πως θα ήταν η τέταρτη κριτής του ριάλιτι μοντέλων.

Αυτό που τελικά είδαμε, ήταν οι αγκαλιές και τα φιλιά των τριών κριτών που εξήγησαν πως έχουν κάνει τα απαραίτητα τεστ για να βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλο.

«Θα έχουμε καινούργια πράγματα» είπε ο Δημήτρης Σκουλός με την Βίκυ Καγιά να τονίζει πως νιώθει λες και δεν πέρασε μια μέρα.Η Καγιά ήταν και η πιο χαρούμενη για το σμίξιμο με τον Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη και τόνισε:
«Είμαστε εδώ, είμαστε υγιείς, αγόρια, κορίτσια, μόδα, είμαστε τέλεια, πιο τέλεια δεν γίνεται»!
Εκεί ήρθε και ένα όμορφο σχόλιο περί νικητών που θα ακούσεις στο βίντεο και το λες και σπαρταριστό.

DPG Network