Όσο η Angelina Jolie «βράζει», το νέο κορίτσι του Brad Pitt ποζάρει με μαγιό

Πατούλια Κατερίνα
Όσο η Angelina Jolie «βράζει», το νέο κορίτσι του Brad Pitt ποζάρει με μαγιό

Σε αναμμένα κάρβουνα η Jolie αλλά ο Pitt δεν μασάει

Μετά από μερικά φοβισμένα posts και στόρις, το 27χρονο κορίτσι του Brad Pitt, η Nicole Poturalski αποφάσισε να κάνει δυναμικό comeback στο Instagram το οποίο και βλέπει να γεμίζει followers καθημερινά.

Το μοντέλο, αποφάσισε ποστάρει μια χαμογελαστή φωτογραφία με ένα περίτεχνο μαγιό ή να το πούμε crop top ή μαντήλι δεμένο με κάτω μέρος μαγιό ή εσώρουχα ή όπως να το πούμε η Nicole είναι σέξι κι όποιος αντέξει.

Η εν λόγω φωτογραφία ήρθε την στιγμή που η Sunday Mirror επιμένει πως η Angelina Jolie είναι στα κάγκελα με την επιλογή του Pitt να κάνει διακοπές με το νέο του κορίτσι στο μέρος που οι Brangelina είχαν παντρευτεί πριν έξι χρόνια.

Τον προηγούμενο μήνα όπως έγινε γνωστό ο Pitt, ταξίδεψε με την κοπέλα του στο Chateau Miraval στην Γαλλία όπου ο Brad και η Angelina βγάζουν την γνωστή ποικιλία κρασιών του με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλον τον πλανήτη.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, ο Brad και η Nicole βρέθηκαν στο μέρος μόνο μερικές ημέρες από την ημερομηνία που θα ήταν η έκτη επέτειος γάμου των δύο ηθοποιών.



Πηγή ανέφερε στη Mirror πως η Angie είναι έξαλλη και δεν πιστεύει πως ο Brad έπεσε τόσο χαμηλά.

«Η Angelina πίστευε πως θα ξεπεράσουν τα εμπόδια μετά από ένα κακό καλοκαίρι τσακωμών, αλλά όλα άλλαξαν. Είναι αηδιασμένη που ο Pitt πήγε στην Ευρώπη τόσο δημόσια με το κορίτσι αυτό αντί να κρατήσει μυστική την προσωπική του ζωή. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα μεταξύ τους σε βαθμό που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί».

Τι λέει ο Pitt;

«Άτομο από το περιβάλλον του τονίζει πως η Jolie του έχει κάνει για χρόνια τη ζωή κόλαση, και παρότι ο ίδιος είπε ότι θα στηρίζει πάντα την Angelina, εκείνη τα θέλει πια όλα με τα μέτρα της. Έχουν ξοδέψει μια περιουσία σε δικηγόρους και είναι ντροπή για τα παιδιά να βρίσκονται στη μέση».

Δες την φωτογραφία της Nicole παρακάτω