Η μυστική μάχη των Beckham με τον κορονοϊό και ο πανικός της Victoria

Πατούλια Κατερίνα
Η μυστική μάχη των Beckham με τον κορονοϊό και ο πανικός της Victoria

Τι φοβήθηκε το ζευγάρι μετά τη διάγνωση

Μια αποκάλυψη για την υγεία της οικογένειας Beckham έγινε γνωστή από την Page Six της New York Post. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο David και η Victoria «πάλεψαν» με τον κορονοϊό μετά το λανσάρισμα της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας του Beckham στις ΗΠΑ.

Πολλά άτομα του περιβάλλοντος των Beckham, άτομα από το προσωπικό τους και δεκάδες καλεσμένοι κόλλησαν τον ιό στο πάρτι λανσαρίσματος αλλά αυτό δεν ήταν ο μοναδικός φόβος της οικογένειας.

Βλέπεις, το ταξίδι είχε ως εξής: Οι Beckham πέταξαν στις ΗΠΑ για τα 21α πρώτα γενέθλια του Brooklyn, έπειτα ο David είχε δουλειές στο Μαϊάμι με το ποδοσφαιρικό club εκεί και όλη η οικογένεια έδωσε το παρόν σε διάφορες εκδηλώσεις προώθησης και ειδικά ο πρώην ποδοσφαιριστής έδινε αγκαλιές και φιλιά σε fans

Όταν οι Beckham επέστρεψαν στην Βρετανία, ο David ένιωθε άρρωστος και η Victoria ανέβασε υψηλό πυρετό ενώ δεκάδες άνθρωποι που είχαν σχέση με τους Beckham ανέφεραν ύποπτα συμπτώματα, κάποιοι μάλιστα αρρώστησαν βαριά.

Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας αναφέρει πως επικράτησε πανικός με την Victoria να φοβάται πως το σενάριο εξάπλωσης του ιού εξαιτίας της θα είναι εφιαλτικό.

«Η Victoria όχι μόνο ήταν άρρωστη στο κρεβάτι αλλά και σε πανικό». Όλο αυτό κράτησε για μερικές εβδομάδες και όλη η οικογένεια παρέμεινε σε καραντίνα.

Οι Beckham έστειλαν μάλιστα μερικά δέματα φροντίδας σε μέλη του προσωπικού τους που αρρώστησαν πιο βαριά από τους υπόλοιπους και απέφυγαν πολλές προσκλήσεις σε δημόσιες εμφανίσεις και πάρτι. Προτού ταξιδέψουν στην Ιταλία και την Ελλάδα, οι Beckham έκαναν τα απαραίτητα τεστ αντισωμάτων, ακύρωσαν το πάρτι για τα 18α γενέθλια του γιου τους Romeo και τήρησαν όλους τους κανόνες ασφαλείας κατά της πανδημίας.

Όλη αυτή η ταλαιπωρία τοποθετείται στον Μάρτιο και εξηγεί το γιατί οι Beckham ήταν από τους πρώτους διάσημους που κινητοποιήθηκαν άμεσα για την πρόληψη της πανδημίας και την βοήθεια σε εκείνους που νόσησαν.



Ο εκπρόσωπος του David δεν έχει διαψεύσει το ρεπορτάζ μέχρι αυτήν τη στιγμή.