Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύεται και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύεται και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της

Ιδού όλα όσα είπε

Το 2020 δεν σταματά να μας εκπλήσσει και εκτός από τα αρνητικά και άσχημα που μαθαίνουμε κάθε τόσο, ευτυχώς έχουμε ακούσει και κάποιες πολύ όμορφες και αισιόδοξες ειδήσεις. Μέσα σε αυτές ήταν και η είδηση του γάμου της Ελεονώρας Ζουγανέλη, με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την μελωδική φωνή σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και η αλήθεια είναι πως δηλώνει (και δείχνει) απίστευτα χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Βέβαια το ίδιο είμαστε κι εμείς, μιας και στο άκουσμα της είδησης πραγματικά χαρήκαμε πολύ.

Μετά τον γάμο της Νατάσσας Μποφίλιου που έλαβε χώρα περίπου τέτοιο καιρό πριν από δύο χρόνια, ήρθε η σειρά της Ελεονώρας να παντρευτεί τον καλό της. Μάλιστα έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση του γάμου της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση του συντρόφου της.

Οι κάμερες την πέτυχαν έξω από το Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, όπου και είχε χθες τη συναυλία της και η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. «Φυσικά, είπα το ναι κατευθείαν. Είμαι πολύ χαρούμενη και να εύχεστε να πάνε όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια.

Ο αγαπημένος της εννοείται πως βρισκόταν στον χώρο του θεάτρου για να τη στηρίξει, όμως απέφυγε όσο μπορούσε τις κάμερες. Εκείνες ωστόσο τον απαθανάτισαν κάποια στιγμή στον εξωτερικό χώρο να μιλά στο κινητό του.

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.