Έγκυος η Khloe Kardashian; Η φωτό που πυροδότησε τις φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η Khloe Kardashian; Η φωτό που πυροδότησε τις φήμες

Άλλη μία είδηση έκπληξη από την οικογένεια

Η σημερινή μέρα ξημέρωσε και μας έφερε ίσως την πιο απρόσμενη είδηση της εβδομάδας αυτής. Το Keeping Up With The Kardashians έπειτα από 14 χρόνια και 20 σεζόν ρίχνει αυλαία και οι fans της διάσημης οικογένειας είναι απαρηγόρητοι. Η Kim Kardashian ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής και εμείς ακόμη δεν το πιστεύουμε.

Δεν ήταν μόνο αυτή η ανακοίνωση που μας άγχωσε και μας εξέπληξε όμως. Μία φωτογραφία της Khloe Kardashian ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες και να πέσουν βροχή τα σχόλια για επικείμενη εγκυμοσύνη της reality star. Η 35χρονη star ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία της, στην οποία είναι στην παραλία και φορά ένα αρκετά αέρινο φόρεμα, το οποίο προδίδει πως είναι έγκυος.

Μπορεί το γεγονός πως δεν υπάρχει ίχνος κοιλιάς να είναι μια μικρή λεπτομέρεια που δεν αφορά τους φανς, εκείνοι με τη φωτό και μόνο πείστηκαν πως η star είναι έγκυος. Ωστόσο, αν και ξέρουμε πως σε απογοητεύουμε, η Khloe δεν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Πηγές του E! News αναφέρουν, πως ενώ η Khloe και ο Tristan Thompson είναι «και οι δύο στην ίδια φάση και είναι υπέροχοι στο να μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους», δεν περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί.

Μπορεί σχόλια τύπου: «είναι έγκυος ξανά;» να κατέκλυσαν τη φωτογραφία της, ωστόσο προηγούμενες φωτό της Khloe μαρτυρούν πως σε καμία περίπτωση δεν είναι έγκυος.