Το τέλος του reality KUWTK έφερε στην επιφάνεια τα πιο αστεία memes

Ανθία Φιλιππή
Το τέλος του reality KUWTK έφερε στην επιφάνεια τα πιο αστεία memes

To 2020 συνεχίζει να μας εκπλήσσει... δυσάρεστα.

Το 2020 φαίνεται ότι επιφυλάσσει πολλές ακόμη δυσάρεστες ειδήσεις και μια από αυτές είναι και η σημερινή είδηση που κάνει το γύρω του κόσμου αφήνοντας πολλούς θαυμαστές δυσαρεστημένους. Το μεγαλύτερο reality show θα κοπεί από το νέο έτος και καταλαβαίνεις ότι οι αντιδράσεις των πιστών τηλεθεατών ποικίλουν.

Η ανακοίνωση της διακοπής του Keeping Up With The Kardashians ήρθε από την Kim και δυστυχώς, μετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι στις αρχές του νέου έτους θα προβληθεί η νέα αλλά και τελευταία σεζόν.

Είναι αλήθεια πως η οικογένεια αγαπήθηκε με τον καιρό και το KUWTK είναι ένα από τα reality που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε κάθε γωνιά της γης. Η μόνιμη παύση του είναι μια από τις άσχημες ειδήσεις που πρέπει να χωνέψουμε. Άτιμο 2020, πόσα ακόμη να αντέξουμε; Πάλι καλά υπάρχουν τα memes στα social media που κάπως μας παρηγορούν.



Καταλαβαίνεις ότι μετά την ανακοίνωση της Kim οι θαυμαστές ξεσηκώθηκαν. Με χιούμορ αποφάσισαν να διαχειριστούν το μεγάλο κενό που θα αφήσει η λήξη του reality και, τι κάνουν οι fans όταν θέλουν να εκφραστούν; Ποστάρουν memes φυσικά! Το κεντρικό πρόσωπο αυτών είναι κυρίως η Kim και μόλις τα δεις θα νιώσεις μια κάποια... ταύτιση.

Δες στη gallery τα ξεκαρδιστικά memes που κυκλοφορούν στα social media.