Εxtreme δίαιτα για την Katie Holmes

Εxtreme δίαιτα για την Katie Holmes

H Holmes αποφάσισε να ακολουθήσει αυστηρή δίαιτα για να κερδίσει ρόλους.

Η Katie Holmes ξεκίνησε μια σούπερ extreme δίαιτα, μιας και αισθάνεται ότι αυτό είναι απαραίτητο κριτήριο προκειμένου να ανεβάσει την πεσμένη κινηματογραφική της καριέρα στο ανελέητο Χόλιγουντ.

Η 32χρονη ηθοποιός, που είναι μαμά της 5χρονης fashionista Suri, έχει ήδη χάσει κάποια κιλά αλλά φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει πριν γίνει skinny. "Η Katie βρίσκεται σε extreme δίαιτα. Άρχισε να μη τρώει όπως πριν, ενώ ελάττωσε πολύ την πρωτεϊνη και άλλες τροφές μιας και πρόσφατα είδε φωτογραφίες της στα περιοδικά όπου φαινόταν πιο παχιά από ότι συνήθως. Από νούμερο 10 κατέβηκε στο νούμερο 6 και συνεχίζει να χάνει και άλλο βάρος..", αναφέρει κοντινό της πρόσωπο, ενώ υπάρχουν υπόνοιες και ανησυχίες για την υγεία της.

Η σύζυγος του Tom Cruise, που έχει δει την καριέρα της να παίρνει την κατιούσα από τότε που παντρεύτηκε, αισθάνεται φοβερά ανασφαλής και ανεπαρκής στο Χόλιγουντ. Φήμες λένε πως νιώθει πως δεν έχει καταφέρει τίποτα μόνη της και πως είναι διάσημη λόγω του Cruise. Η δίαιτα πιστεύει πως θα τη βοηθήσει να κάνει την καριέρα που επιθυμεί. Ψευδαίσθηση ή κανόνες ενός επίπλαστου λαμπερού κόσμου.