Κορινθίου-Αϊβάζης: Η πρώτη κοινή τους φωτό που δεν είχες ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κορινθίου-Αϊβάζης: Η πρώτη κοινή τους φωτό που δεν είχες ξαναδεί

Δες το τρυφερό post της ηθοποιού

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα αγαπημένα μας, αλλά και πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος από την πρώτη ματιά και όπως λέει και ο λαός «κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια». Συγκεκριμένα δεκατρία ολόκληρα χρόνια. Τόσα είναι μαζί το διάσημο ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει μαζί και μία κόρη την Ισμήνη.

Η Ισμήνη είναι σήμερα 12 ετών και είναι μια μικρή σωσίας της μαμάς της. Το διάσημο ζευγάρι σήμερα γιορτάζει επέτειο γνωριμίας –και σχέσης γενικότερα- και η Μαρία Κορινθίου το γιόρτασε ποστάροντας στο Instagram account της, μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, την οποία δεν είχαμε δει ξανά. Άλλωστε τότε δεν υπήρχαν τα social media στη ζωή μας.

«13 χρόνια μαζί... Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε. Κύπρος σε βραβεία... το πάρτι μετά.... και εσύ δεν ήτανε να έρθεις, αλλά ήρθες... και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί! Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου. Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας. Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί.

Όλα γρήγορα, με ταχύτητα..... χείμαρροι και οι δύο μας.....χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε. Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά : «Ο έρωτας δε θέλει χρόνο.....θέλει ταχύτητα». Χρόνια μας πολλά.. χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευγμα μας: Το παιδί μας!».

Έγραψε η Μαρία στο caption της φωτογραφίας της και τα like έπεσαν βροχή στην ανάρτησή της. Εμείς πάντως μια καρδούλα την κάναμε στο post.

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.