Το Voice of Greece επέστρεψε και το Twitter δεν ενθουσιάστηκε

Το Voice of Greece επέστρεψε και το Twitter δεν ενθουσιάστηκε

 Πόσα reality θα δούμε φέτος;

Τι και αν βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές Σεπτεμβρίου; Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και εκτός από τις νέες εκπομπές και σειρές που ξεκινούν έχουμε πολλά reality shows. Greece’s Next Top Model, Big Brother, The Bachelor και από εχθές The Voice, το οποίο έκανε πρεμιέρα για 7η συνεχόμενη σεζόν.

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Ελεονώρα Ζουγανέλη κάθονται και φέτος στις καρέκλες των κριτών και μέσω των Blind Auditions ψάχνουν να βρουν την επόμενη φωνή της Ελλάδας και εμείς συντονιζόμαστε για να δούμε το πιο ωραίο κομμάτι του show. Κι ενώ είναι ένα reality που γνωρίζουμε αρκετά χρόνια τώρα και είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό, οι fans και πιο συγκεκριμένα οι Twitter fans δεν φάνηκαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την πρεμιέρα.

Αρκετά σχόλια γράφτηκαν, που σχολίασαν την Έλενα Παπαρίζου και το πόσο έχει αδυνατίσει, το χιούμορ του Μουζουράκη και τον στιλίστα της Ελεονώρας Ζουγανέλη, ενώ δεν έλειψαν και αυτά που αναφέρθηκαν στη Χριστίνα Μπόμπα και την απουσία της από το Voice. Οι Twitter fans όμως δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού εκτός από τους κριτές γράφτηκαν και σχόλια για το ίδιο το show, με κάποιους να αναφέρουν πως είναι κάπως βαρετό και πληκτικό.

Γενικά δεν υπήρχε έντονη δραστηριότητα είναι αλήθεια, γεγονός που μας παραξένεψε μιας και το Voice ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα show του κόσμου. Δες στη gallery που ακολουθεί τα tweets που ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή πρεμιέρα.