Ουρλιάζουμε! Aniston και Pitt έκαναν reunion και υπάρχει βίντεο

Πατούλια Κατερίνα
Ουρλιάζουμε! Aniston και Pitt έκαναν reunion και υπάρχει βίντεο

Οι δύο πρώην ήταν όλο χαμόγελα

Ξανά μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό! Ο λόγος για τους δύο πρώην συζύγους, Brad Pitt και Jennifer Aniston οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High» παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Ήδη έχουμε τις πρώτες εικόνες από το reunion αυτό και παρά το γεγονός πως στο βίντεο οι δύο πρώην βρίσκονται μακριά, τα πλατιά χαμόγελα δεν λείπουν.
Μιλάμε για το remake της εφηβικής κωμωδίας του 1982 και στην πρώτη εικόνα μαζί με τους δύο πρώην θαυμάσαμε και τους Morgan Freeman, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Sean Penn, John Legend, Shia Labeouf, Ray Liotta, Henry Golding και Dane Cook.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μετά το backstage των Screen Actors Guild Awards τον περασμένο Γενάρη που οι Pitt και Aniston βρίσκονται μαζί μετά και το διαζύγιό τους το 2005.



Η ανάγνωση αυτή έχει σκοπό να βοηθήσει στην συγκέντρωση χρημάτων για την CORE, την φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει φροντίδα εν μέσω της πανδημίας του covid19.

Το πλήρες βίντεο της ανάγνωσης με την dream team των ηθοποιών θα το δούμε την Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη live στο Facebook, στοTikTok και στο LIVEXLIVE στην επέτειο των 38 ετών από την κωμωδία.

Δεν γνωρίζουμε ποιους χαρακτήρες θα υποδυθούν οι Aniston Pitt αλλά κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν ήταν κομμάτι του αρχικού καστ.