Το αινιγματικό post της κοπέλας του Brad που πολλοί θεωρούν ότι αναφέρεται στην Angelina

Το αινιγματικό post της κοπέλας του Brad που πολλοί θεωρούν ότι αναφέρεται στην Angelina

Μπηχτή για την Angie η Nicole;

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι βγαίνει με έναν από τους μεγαλύτερους stars του Hollywood, ίσως και τον μεγαλύτερο αν το καλοσκεφτείς, και έναν από τους πιο ποθητούς άντρες παγκοσμίως, η δημοσιότητα που έχει λάβει έχει αγγίξει πρωτόγνωρα για την ίδια επίπεδα, αν και δε νομίζουμε να προβληματίζεται ιδιαίτερα, μιας και δείχνει να το απολαμβάνει.

Αναφερόμαστε φυσικά στη Nicole Poturalski, το 27χρονο μοντέλο με το οποίο βγαίνει ο Brad Pitt! Η Nicole ως γνωστόν έχει ένα γιο με ζάμπλουτο Ρώσο επιχειρηματία με τον οποίο… δεν είναι χωρισμένη, και περνάει ζωή και κότα με τη φροντίδα τόσων αντρών.

Μάλιστα πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει φήμες, ότι η πρώην του Brad, Angelina Jolie, έγινε έξαλλη όταν ο star πήγε το νέο του κορίτσι στο Château Miraval, όπου εκεί το διάσημο πρώην ζεύγος είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2016.

Φαίνεται όμως ότι και αυτή η παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο πρώην, έλαβε τέλος, με τη Nicole να κάνει ένα αινιγματικό post στο Instagram, το οποίο για αρκετούς απευθύνεται στην Angelina.

Oι χαρούμενοι άνθρωποι δεν μισούν, έγραψε κάτω από την υπέροχη φωτογραφία της όπου ποζάρει με ένα σέξι πορτοκαλί φόρεμα.

Άραγε η Angelina θα απαντήσει; Δύσκολο!


https://www.instagram.com/p/CFKQY0eqEo5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading