H Chrissy Teigen αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του τρίτου παιδιού της

Πατούλια Κατερίνα
H Chrissy Teigen αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του τρίτου παιδιού της

Η εγκυμονούσα αποκάλυψε την αλήθεια

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Chrissy Teigen αποκάλυψε πως είναι έγκυος για Τρίτη φορά, κάτι που δεν γνώριζε και δεν φανταζόταν πως θα μπορούσε να συμβεί με φυσικό τρόπο κι όχι με εξωσωματική γονιμοποίηση, με τον τρόπο δηλαδή που απέκτησε τα δύο πρώτα της παιδιά.

Η Teigen που είναι μαμά της τετράχρονης Luna Simone και του δίχρονου Miles Theodore, είναι σε ξεκούραση στο κρεβάτι με εντολή γιατρού τις εβδομάδες αυτές.
Η Chrissy αποκάλυψε μάλιστα κατά λάθος το φύλο του τρίτου της παιδιού με ένα στόρι στο Instagram.

Η Teigen μιλώντας για τις επιπλοκές που της οδήγησαν στο κρεβάτι αναφέρθηκε στο μωρό ως αυτός, οπότε γρήγορα κατάλαβε πως αποκάλυψε πως και το τρίτο της παιδάκι θα είναι αγόρι.



Όσο για τις επιπλοκές, το πάλαι ποτέ μοντέλο τόνισε πως ο πλακούντας της αποτελεί το αδύναμο σημείο και στις τρεις εγκυμοσύνες της και σταματά να παρέχει τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται τα έμβρυά της. Η σύζυγος του John Legend αποκάλυψε πως τα δύο πρώτα της παιδιά αναγκάστηκε να τα γεννήσει νωρίτερα εξαιτίας αυτού του προβλήματος και αυτή τη φορά, ο πλακούντας είναι τόσο αδύναμος που αιμορραγεί αλλά το μωρό είναι υγιές. «Αυτό το μωρό έχει περάσει πολλά, πρέπει να αποκτήσω έναν υγιή πλακούντα και θα είμαι σε πλήρη ακινησία εκτός από το να ουρώ».