Βάσω Λασκαράκη: Το ξεκαρδιστικό «πείραγμα» στον Λευτέρη Σουλτάτο (video)

Βάσω Λασκαράκη: Το ξεκαρδιστικό «πείραγμα» στον Λευτέρη Σουλτάτο (video)

Είναι αγαπημένο ζευγάρι του κόσμου και όχι τυχαία.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η σχέση τους μοιάζει να είναι τόσο αγαπημένη που ο κόσμος λατρεύει την κάθε τους κοινή εμφάνιση, την οποία συνήθως μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Πολλές φορές, λοιπόν, θα τους δούμε να ποζάρουν μαζί στις διακοπές του, αγκαλιασμένοι, να πειράζουν ο ένας τον άλλον, και εκεί είναι το ωραίο αυτής της σχέσης. Μοιάζουν να είναι πολύ cool και ακομπλεξάριστοι, έχοντας ως αποτέλεσμα πολύ αστεία βίντεο και φωτογραφίες.

Είναι όμορφο να βλέπεις ζευγάρια σε αυτήν τη φάση. Γιατί δείχνουν ότι περνάνε καλά, ακόμα κι όταν οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές. Ίσως εκεί είναι που κρύβεται και το «μυστικό» της επιτυχημένης τους σχέσης.

Χτες, η ηθοποιός είπε να κάνει ένα story, στο οποίο τράβηξε βίντεο τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια της δουλειάς του. Εκείνος φαινόταν φανερά προβληματισμένος καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο και η καλή του άδραξε την ευκαιρία να τον κάνει story, γράφοντας πάνω και ατάκες μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Δες το βίντεο που έκανε story η Λασκαράκη με τον σύζυγό της στη συνέχεια.