GNTM 3: Το φαβορί του reality μένει εκτός σπιτιού

GNTM 3: Το φαβορί του reality μένει εκτός σπιτιού

Και η είδηση μας σοκάρει

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια στην ιστορία του Greece’s Next Top Model παρακολουθήσαμε εχθές, με το ID Catwalk να κάνει το ντεμπούτο του ως μέρος του bootcamp στο reality μοντέλων. 80 διαγωνιζόμενοι πέρασαν μπροστά από τα μάτια των κριτών με το προσωπικό τους στυλ, διεκδικώντας μια θέση στην επόμενη φάση και γιατί όχι και στο σπίτι του GNTM 3. Η Ίριδα ήταν αυτή που εντυπωσίασε τους κριτές από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, ενώ μία από τις ομάδες των αγοριών τους έκανε να σηκωθούν και να χειροκροτήσουν.

Υπήρχαν βέβαια και στενάχωρες στιγμές με παίκτες που είχαν πιστέψει ιδιαίτερα στον εαυτό τους, που όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και τα δάκρυά τους κατέκλυσαν την κάμερα. Ωστόσο, είδαμε πολλά από τα παιδιά που θεωρούμε φαβορί να περνούν στην επόμενη φάση.

Λογικό θα μας πεις, αφού θεωρείται φαβορί. Είναι όμως κι ένα κορίτσι που μάγεψε τους κριτές από τα πρώτα κιόλας λεπτά, το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Ο λόγος για την 22χρονη Κύπρια Βικτώρια – Στέλλα, η οποία είναι μπαλαρίνα, σπουδάζει μόδα και μένει τα τελευταία χρόνια στο Μιλάνο. Αρκετοί θεωρούσαν το νεαρό κορίτσι φαβορί, ωστόσο η ίδια μέσα από το Instagram account της έκανε γνωστό πως βρίσκεται εκτός reality.

«Ευχαριστώ πολύ όλους σας και τα υπέροχα μηνύματα! Δεν περίμενα αυτή την ανταπόκριση από όλους σας! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω το πρόγραμμα, λόγω δουλειάς από το εξωτερικό διάλεξα να φύγω, ειδικά μετά την μεγάλη παύση που ζήσαμε λόγω ιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές γιατί πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά στο σπίτι καλή τύχη. Φιλιά Βικτώρια Στέλλα.»